Scapa de 6 kilograme intr-o saptamana cu hrisca! Iata in ce consta dieta

Scapa de 6 kilograme intr-o saptamana cu hrisca! Iata in ce consta dieta
Scapa de 6 kilograme intr-o saptamana cu hrisca! Iata in ce consta dieta

Urmand dieta cu hrisca, puteti slabi pana la 6 kilograme in doar o saptamana, dar trebuie sa stiti ca este necesara o vointa de fier. Daca nu va abateti de la reguli, cantarul va va rasplati si veti avea motivatia sa mergeti mai departe.

Meniu

Daca vreti ca dieta sa fie cu adevarat eficienta, trebuie sa cunoasteti regulile. Meniul este simplu: puteti manca oricat terci de hrisca doriti, ori de cate ori va este foame, timp de o saptamana si puteti bea pana la un litru de kefir pe zi.

Exista insa anumite restrictii de care trebuie sa tineti cont: nu trebuie sa adaugati zahar, sare, condimente sau sosuri.

Kefirul trebuie sa aiba 1% grasime sau mai putin. Daca nu puteti renunta la cafea sau ceai negru, dieta cu hrisca permite consumul unei cesti pe zi, dar nu mai mult. Puteti bea oricata apa plata doriti si oricat ceai fara teina, bineinteles, neindulcit. Ultima masa a zilei ar trebui servita cu 4-5 ore inainte de culcare.

Cum se prepara? Un pahar de hrisca este suficient pentru o zi intreaga, iar terciul se prepara seara pentru a doua zi: clatiti hrisca si puneti apa clocotita peste (1 pahar si jumatate cu apa la 1 pahar cu hrisca).
In timpul noptii, hrisca va absorbi apa si dimineata o veti putea manca fara a o gati. Cel mai bine este sa beti kefirul la jumatate de ora dupa ce ati consumat hrisca, dar daca nu puteti manca terciul ca atare, le puteti servi in acelasi timp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: jurnalul.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies