Scapa de parul gras doar adaugand asta in sampon!

Scapa de parul gras doar adaugand asta in sampon!
Scapa de parul gras doar adaugand asta in sampon!

Tea tree oil sau uleiul din arbore de ceai reprezinta unul dintre aliatii tenului gras, dar la fel de bine poate fi folosit pe orice tip de ten.

Acest ulei minunat nu ar trebui sa lipseasca din trusa de ingrijire a nici unei femei. De-asemenea acesta mai poate fi folosit si pentru pielea bebelusilor dar in cantitati foarte mici si diluat in apa sau alte produse cosmetice destinate lor. Uleiul de tea tree se extrage prin distilarea cu aburi a frunzelor si ramurilor. Provine din Australia din copacul tea tree, ce are o scoarta foarte dura. Este de o culoare galbena si o vascozitate redusa ce patrunde rapid in piele.

Se poate spune ca are unul dintre cele mai pregnante uleuri datorita aromei foarte puternice cu note lemnoase. Cele mai importante proprietati ale uleiului de tea tree bio sunt formate din: antibacteriene, antifungice, antivirale, purifiante, antiseptice, stimulantem, tonice, dezinfectante, antiinfectioase etc.

Deoarece prezinta o concentratie foarte ridicata si un miros pregnant, uleiul de tea tree se nu aplica niciodata in stare pura pe piele sau la nivelul scalpului deoarece acesta poate produce arsuri si iritatii.
De aceea o varianta potrivita pentru a avea un par frumos si lipsit de matreata sau exces de sebum ar fi acela prin amestecarea catorva picaturi de ulei de tea tree cu samponul, balsamul sau masca de par preferata sau cu alt tip de ulei vegetal pentru tratarea parului gras cum ar fi cel de migdale dulci.

Sursa
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Trei masti super eficiente pentru un par sanatos! Trebuie neaparat sa ti le pregatesti acasa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies