Scapa de punctele negre de pe fata cu aceste remedii naturale  miraculoase!

Scapa de punctele negre de pe fata cu aceste remedii naturale  miraculoase!
Scapa de punctele negre de pe fata cu aceste remedii naturale  miraculoase!

Iata cateva remedii naturiste folositoare pentru a scapa de punctele negre.

 

Pasta din fulgi de ovaz: amestecati o cantitate suficienta de fulgi de ovaz cu o lingura de miere si sucul a 4 rosii. Aplicati usor pe piele. Inlaturati dupa 10 minute. Repetati procesul zilnic, pana punctele negre dispar in totalitate.
Ceaiul verde: Omogenizati o lingura de frunze uscate de ceai verde cu putina apa. Apoi, frecati pielea cu aceasta.
Ceaiul verde inlatura grasimea de pe piele si ajuta la curatarea porilor.
Lamaia: Sucul de lamaie este unul dintre cele mai bune remedii naturiste, acesta inlaturand eficient grasimea de pe piele, in timp ce inlatura si acneea plus punctele negre. Faceti o pasta din putina sare, suc de lamaie verde, miere si iaurt. Frecati-va cu aceasta compozitie pe piele. Ea va elimina in mod natural punctele negre, exfoliind pielea.
Bicarbonat de sodiu: Amestecati 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu apa minerala, pentru a forma o pasta. Masati usor pielea cu aceasta compozitie. Lasati-o sa se usuce ceva timp, apoi inlaturati-o cu apa calduta. Repetati procedeul o data, de doua ori pe saptamana, pana dispar toate punctele negre. Este un remediu bun pentru a scapa rapid de punctele negre.
Scortisoara: Se formeaza o pasta groaza din amestecul a o lingura de scortisoara cu niste miere.
Se aplica pe piele si se lasa peste noapte. Se spala cu apa obisnuita in dimineata urmatoare. Se repeta zilnic, timp de 10 zile, continuu.
Sursa

Pasta din fulgi de ovaz: amestecati o cantitate suficienta de fulgi de ovaz cu o lingura de miere si sucul a 4 rosii. Aplicati usor pe piele. Inlaturati dupa 10 minute. Repetati procesul zilnic, pana punctele negre dispar in totalitate.



Ceaiul verde: Omogenizati o lingura de frunze uscate de ceai verde cu putina apa. Apoi, frecati pielea cu aceasta. Ceaiul verde inlatura grasimea de pe piele si ajuta la curatarea porilor.

Lamaia: Sucul de lamaie este unul dintre cele mai bune remedii naturiste, acesta inlaturand eficient grasimea de pe piele, in timp ce inlatura si acneea plus punctele negre. Faceti o pasta din putina sare, suc de lamaie verde, miere si iaurt.
Frecati-va cu aceasta compozitie pe piele. Ea va elimina in mod natural punctele negre, exfoliind pielea.

Bicarbonat de sodiu: Amestecati 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu apa minerala, pentru a forma o pasta. Masati usor pielea cu aceasta compozitie. Lasati-o sa se usuce ceva timp, apoi inlaturati-o cu apa calduta. Repetati procedeul o data, de doua ori pe saptamana, pana dispar toate punctele negre.
Este un remediu bun pentru a scapa rapid de punctele negre.

Scortisoara: Se formeaza o pasta groaza din amestecul a o lingura de scortisoara cu niste miere. Se aplica pe piele si se lasa peste noapte. Se spala cu apa obisnuita in dimineata urmatoare. Se repeta zilnic, timp de 10 zile, continuu.

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies