Scapa de riduri! Remediu ieftin, preparat in casa!

Scapa de riduri! Remediu ieftin, preparat in casa!
Scapa de riduri! Remediu ieftin, preparat in casa!

Cum scapi de riduri cand cremele anti-rid nu isi fac efectul? Exista alternative pentru atenuarea acestor cute care apar la nivelul fetei? Se pare ca da.

Ridurile sunt amprenta vietii pe care o traim. Cu cat avem mai multe, cu atat ne dam de gol varsta. Unele dintre ele, ridurile de expresie mai exact, pot aparea la orice varsta. Natura este inzestrata cu produse pe care daca stim sa le folosim inteligent scapam de aceasta problema acuta.

Cea mai sanatoasa maioneza! Contine doar grasimi vegetale

Jumatate de avocado+ ulei de masline

Pune in blender jumatate de avocado si amesteca-l cu doua lingurite de ulei de masline.

Aceasta pasta este eficienta in combaterea ridurilor. Fructul de avocado are numeroase proprietati anti-imbatranire si suficiente minerale si vitamine cat sa refaca imediat colagenul afectat, noteaza diariofemenino.com. Spanioloaicele tin la distanta ridurile si pacalesc varsta din buletin cu acest remediu.

Cum poti scapa de riduri si de petele de pe fata folosind ulei de cocos si bicarbonat

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies