Scapa de riduri si hraneste-ti tenul cu aceasta masca faciala cu zmeura

Scapa de riduri si hraneste-ti tenul cu aceasta masca faciala cu zmeura
Scapa de riduri si hraneste-ti tenul cu aceasta masca faciala cu zmeura

Prepararea acestei masti de zmeura nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute.

 

Aceasta masca de zmeura contine trei ingrediente simple, dar foarte puternice. Acest remediu natural iti exfoliaza pielea eliminand celulele moarte, elimina modificarile de culoare si are un puternic efect antirid.
Pentru a prepara aceasta masca faciala, vei avea nevoie de:
• 2 lingurite de argila alba
• 2 lingurite de fulgi de ovaz macinati
• 50 g de zmeura
Pune zmeura intr-un castron si striveste-o cu o furculita pana cand aceasta capata
o consistenta omogena. Adauga argila si fulgii de ovaz macinati (intr-o rasnita de cafea) si amesteca ingredientele pana se omogenizeaza. Lasa amestecul sa stea timp de 2 minute pentru a se ingrosa. Daca textura nu este potrivita, poti adauga o lingura sau doua de apa.
Mod de aplicare
Aprinde o lumanare parfumata si pune-ti muzica de relaxare preferata pentru a avea starea de spirit potrivita.
Folosindu-ti degetele, aplica aceasta pasta peste tot in jurul fetei. De indata ce masca a fost aplicata, intinde-te pe spate cu fata in sus si lasa masca sa se intareasca, respirand in mod profund si bucurandu-te de momentul tau de liniste. Dupa intarire, clateste-ti fata cu apa calduta si aplica crema hidratatanta preferata.
Sursa: e-dimineata.ro

Aceasta masca de zmeura contine trei ingrediente simple, dar foarte puternice.

Acest remediu natural iti exfoliaza pielea eliminand celulele moarte, elimina modificarile de culoare si are un puternic efect antirid.

Pentru a prepara aceasta masca faciala, vei avea nevoie de:

• 2 lingurite de argila alba
• 2 lingurite de fulgi de ovaz macinati
• 50 g de zmeura

Pune zmeura intr-un castron si striveste-o cu o furculita pana cand aceasta capata o consistenta omogena.
Adauga argila si fulgii de ovaz macinati (intr-o rasnita de cafea) si amesteca ingredientele pana se omogenizeaza. Lasa amestecul sa stea timp de 2 minute pentru a se ingrosa. Daca textura nu este potrivita, poti adauga o lingura sau doua de apa.

Mod de aplicare

Aprinde o lumanare parfumata si pune-ti muzica de relaxare preferata pentru a avea starea de spirit potrivita. Folosindu-ti degetele, aplica aceasta pasta peste tot in jurul fetei.
De indata ce masca a fost aplicata, intinde-te pe spate cu fata in sus si lasa masca sa se intareasca, respirand in mod profund si bucurandu-te de momentul tau de liniste. Dupa intarire, clateste-ti fata cu apa calduta si aplica crema hidratatanta preferata.

Sursa: e-dimineata.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies