Scapa de toxine in sapte zile! Iata ce ai de facut!

Scapa de toxine in sapte zile! Iata ce ai de facut!
Scapa de toxine in sapte zile! Iata ce ai de facut!

Pentru a scapa de toxinele din organism, este indicat sa adoptam o dieta bazata pe fructe si legume.

 

De asemenea, preparatele din peste, ouale si carnea rosie pot fi incluse cu succes intr-un astfel de meniu. Pentru a obtine rezultate, trebuie sa urmati macar sapte zile o astfel de dieta, iar in acest interval sa va hidratati foarte bine. In perioada de detoxifiere trebuie sa eliminati din meniu carnea de porc, pentru ca se digera greu, sa renuntam la prajituri, biscuiti, unt, prajeli, maioneza si cartofi prajiti.
In salate nu este permis decat uleiul de masline. De evitat sunt si conservantii alimentari, zaharul, semipreparatele, ceaiul, cafeaua si bauturile acidulate.
Sursa: ZiarulRing.ro

De asemenea, preparatele din peste, ouale si carnea rosie pot fi incluse cu succes intr-un astfel de meniu. Pentru a obtine rezultate, trebuie sa urmati macar sapte zile o astfel de dieta, iar in acest interval sa va hidratati foarte bine.

In perioada de detoxifiere trebuie sa eliminati din meniu carnea de porc, pentru ca se digera greu, sa renuntam la prajituri, biscuiti, unt, prajeli, maioneza si cartofi prajiti. In salate nu este permis decat uleiul de masline. De evitat sunt si conservantii alimentari, zaharul, semipreparatele, ceaiul, cafeaua si bauturile acidulate. 

Sursa: ZiarulRing.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies