Scapa imediat de balonare cu acest smoothie

Scapa imediat de balonare cu acest smoothie
Scapa imediat de balonare cu acest smoothie

Balonarea este o tulburare intestinala, cauzata de obiceiurile alimentare dezordonate. Este un fenomen normal care apare destul de des.

Insa se intampla deseori sa simtim foarte tare cum se umfla abdomenul din cauza acumularii de gaze. Este deranjant si inestetic, mai ales ca noi stim ca nu avem burta asa mare precum pare.

Reteta pe care v-o propunem este excelenta atunci cand vrei sa scapi de acest disconfort. Este un smoothie plin de fibre, proteine si probiotice.

Ai nevoie de doua curmale fara samburi, o banana, un pahar cu iaurt grecesc si un sfert de pahar cu lapte de migdale. Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana se omogenizeaza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: frunzaverde.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies