„Scena accidentului era incredibilă.” Ce au declarat martorii tragediei Laurei Stoica. Unde a murit artista

„Scena accidentului era incredibilă.” Ce au declarat martorii tragediei Laurei Stoica. Unde a murit artista
„Scena accidentului era incredibilă.” Ce au declarat martorii tragediei Laurei Stoica. Unde a murit artista

Acum mai bine de 17 ani, viața frumoasei Laura Stoica a fost tragic întreruptă într-un accident devastator.

În acea nefericită întâmplare, talentata artistă și-a pierdut viața, împreună cu logodnicul său și cu copilul nenăscut. Numele „Drumul morții" i-a fost atribuit locului în care s-a produs această tragedie, deoarece acolo au avut loc în timp numeroase accidente grave și pierderi de vieți omenești.

Citește și: Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

Ce au declarat martorii tragediei Laurei Stoica

Pe data de 9 martie, știrea tragică a decesului Laurei Stoica a cutremurat întreaga țară. Cântăreața și-a pierdut viața într-un accident de mașină care a avut loc pe DN 2, în județul Ialomița, la aproximativ 40 de kilometri de București.

Coliziunea a fost atât de violentă încât atât Laura Stoica și logodnicul ei, cât și șoferul Daciei Papuc, au pierit pe loc.

Aceasta a fost o seară de coșmar, deoarece înainte de tragedie, Laura Stoica participase la un recital organizat în fața Primăriei din Urziceni, cu ocazia sărbătoririi zilei de 8 Martie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„A fost o seară foarte frumoasă. Înainte să intre pe scenă, eram cu ea şi cu Nico în culise şi în acel moment Laura ne-a spus că a rămas însărcinată.

I-am urat felicitări şi ne-am îmbrăţişat. După recital, la o oră, am primit un telefon de la un şofer de pe Salvare, care îmi spunea că a găsit numărul meu în telefonul unei fete blonde care a murit într-un accident de circulaţie şi dacă cunosc pe cineva cu aceste semnalmente. Iniţial, nu mi-am dat seama, dar apoi am realizat“, a povestit în urmă cu câţiva ani Constantin Sava, la acea dată primarul oraşului Urziceni.

Ce a declarat un polițist de la fața locului

Martorii oculari au relatat scenele înfricoșătoare ale accidentului tragic, care le-au rămas vii în memoria lor. Desigur, echipajele SMURD au intervenit rapid, însă medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața victimelor.

„Scena accidentului era incredibilă, parcă desprinsă din filme. Maşina era la câţiva zeci de metri distanţă de şosea, pe câmp, transformată într-un morman de fiare.

La faţa locului au sosit, imediat, rude şi prieteni ale celor doi, care au aprins lumânări şi au rămas acolo tot timpul cât au durat cercetări”, a declarat un polițist de la fața locului.

Citește și: Cine este Monica Anghel. „Mă întreabă foarte mulţi dacă am făcut sacrificii. Nu, pentru că am făcut ce mi-a plăcut”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Creatorii de moda din Romania au facut show la Paris Fashion Week! Catalin Botezatu a deschis seara: „Presiunea este imensa”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies