Scenariu îngrozitor în Alba: un bărbat și-a decapitat fratele cu toporul

Crimă
Un bărbat și-a ucis fratele prin decapitarea cu toporul.

O crimă cu sânge rece a avut loc în România, în județul Alba mai exact, acolo unde un bărbat și-a ucis fratele prin decapitarea cu toporul.

 Comuna Mogoș din județul Alba a fost locul unei crime îngrozitoare, după ce un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reținut de procurori. Se pare că acesta și-a ucis fratele cu sânge rece: i-a tăiat capul cu ajutorul unui topor.

Citeste si: Autoritățile din Utah au decis! Stare de urgență până pe 20 septembrie, din cauza epidemiei de coronavirus!

Cei doi locuiau împreună și de la o discuție mai aprinsă s-a ajuns la scenariul care a îngrozit întregul județ. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în ziua de 20 august 2020, în jurul orei 14:00, cei doi bărbați se aflau în locuința comună și, din cauza unor discuții aprinse, în contradictoriu, inculpatul în vârstă de 65 de ani s-a înarmat cu un topor și a lovit victima, pe fratele său în vârstă de 71 de ani, în mod repetat, în zona gâtului.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu spune că a fost amenințat cu moartea de un interlop din clanul Duduianu: „Îți iau beregata. 3.600 de cuțite bag în tine”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Crimă în localitatea Mogoș, județul Alba.
În localitatea Mogoș, județul Alba, un bărbat și-a ucis fratele cu sânge rece, prin decapitarea cu toporul.[Sursa foto: PixaBay]

Ce se va întâmpla cu bărbatul care și-a ucis fratele cu toporul?

Deși cei doi bărbați aveau o relație bună și locuiau împreună, pe fondul certurilor avute în cursul zilei menționate anterior, fratele mai mic s-a enervat atât de tare, încât a recurs la un gest necugetat: l-a decapitat pe fratele său mai mare.

Din punct de vedere legal, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reținerii inculpatului. De asemenea, se pare că autoritățile vor propune arestarea preventivă pe o durată de cel puțin 30 de zile a ucigașului.

Sentința va fi hotărâtă de organele legislative, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani, care și-a decapitat fratele mai mare, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în modalitatea omorului.

Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei! Cine a fost Șerban Celea, actorul care a murit?



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „În viață nimic nu este întâmplător”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies