Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa
Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Scene de groază la Puterea Drgaostei unde un scandal monstru pornește între Manuela și Roxana.

Casa Puterea Dragostei este din nou zguduită de scandaluri după ce Manuela și Roxana se iau la ceartă. Roxana a jignit-o pe Manuela, moment în care ea s-a ridicat și s-a răstit la ea. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. 

Citeste si: Lui Ricardo de la Puterea Dragostei i s-a furat mașina! Ce a aflat când a sunat la poliție

Manuela: Cine era cunoscut când a intrat în casă? 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana: Bă, fată, tu ești... nu înțelegi? 

Manuela: Nu mă jigni tu pe mine, ai înțeles?

Scene de groază la Puterea Dragostei- 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana.

În tot acest timp, Roxana și Manuela țipau una la alta, în ciuda prezenței staff-ului care încerca din răsputeri să le potolească.

Se pare că cearta lor pornise la o discuție pe care o începuse Jador, referitor la faptul că niciunul dintre ei nu erau cunoscuți pe rețelele de socializare până să ajungă în casa Puterea Dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies