Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Scene halucinante la Pipera!  Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!
Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Ioana Tufaru s-a mutat din garsoniera lui Gigi Becali, din Berceni! Vezi unde locuieşte acum!

Viaţa Ioanei Tufaru s-a schimbat nesperat în bine, în urmă cu patru ani. Fiica Andei Călugăreanu a întâlnit un bărbat care s-a îndrăgostit de ea, a rămas însarcinată şi, în plus, a primit şi o garsonieră de la Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a sărit imediat în ajutorul protagonistei noastre, când a văzut că aceasta, gravidă fiind, dormea pe bănci, în parcuri, pentru că nu avea unde să stea.

Citeste si: Marile vedete ale muzicii uşoare româneşti, ŞOCATE de schimbarea Ioanei Tufaru! Uite cum a fost îmbrăcată la un eveniment monden! A purtat rochie, balerini noi şi s-a parfumat!

Milionarul i-a pus la dispoziţie o garsonieră cochetă, într-o clădire de locuinţe din incinta bazei sportive ultramoderne pe care o deţine în Berceni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România", spunea Ioana în urmă cu trei ani.

Ei bine, ceea ce nu a ştiut nimeni, pentru că Ioana a ţinut totul secret, este că, în urmă cu ceva timp, fiica Andei Călugăreanu şi familia ei s-au mutat din incinta bazei sportive a latifundiarului.

Ioana Tufaru s-a mutat din garsoniera lui Gigi Becali, din Berceni! "În primul rând, aveam problema transportului" 

Acum femeia locuieşte în altă parte a oraşului, în cartierul Militari, tot într-o garsonieră deţinută de celebrul milionar.

De ce a vrut Ioana neapărat să se mute din Berceni, ne spune chiar ea.

Citeste si: Ioana Tufaru a slăbit 75 de kilograme: "Parcă plutesc"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

" Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi.

Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje", a declarat Ioana Tufaru.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cate kilograme aveau femeile celebre care si-au taiat stomacul? Teo, Nicoleta Voica si Adina Bourceanu arata astazi senzational. Fiica Andei Calugareanu se indreapta insa spre dezastru. De la 90 de kilograme, a ajuns la 160. FOTO COMPARATIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies