Scene înfiorătoare! O cântăreață celebră a murit pe scenă. Ultimele clipe de viață au fost filmate VIDEO

Scene înfiorătoare! O cântăreață celebră a murit pe scenă. Ultimele clipe de viață au fost filmate VIDEO
Scene înfiorătoare! O cântăreață celebră a murit pe scenă. Ultimele clipe de viață au fost filmate VIDEO

O cântăreață din Rusia a murit! Aceasta și-a dat ultima suflare chiar pe scenă. Ultimele clipe ale artistei au fost în fața publicului.

Cei veniți la concert au rămas speriați de cele petrecute sub ochii acestora.

Faniya Khalioullova a deschis concertul Ansamblului «The Immersive Stars», unde a fost lider și a căzut dintr-odată în timp ce cânta piesa. Doctorii care au ajuns la fața locului, au spitalizat-o pe actriță, dar, din păcate, nu a fost cu putință să fie salvată. Potrivit medicilor, cauza morții este atac de cord”, potrivit unui mesaj oficial, titrează naaju.com.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O cântăreață din Rusia s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

Citeste si: Un milion de români au 10.000 de lei ÎN CONT şi nu ştiu de ei! VEZI dacă eşti PE LISTĂ!

Cântăreața Faniya Khalioullova și-a dat ultimul suflu pe scenă! Scene înfiorătoare s-au petrecut sub ochii celor veniți la concerte.

Pe filmarea în cauză se poate observa cum artista de 53 de ani se prăbușește pe scenă, în timp ce cântă. Aceasta nu a fost doar o cântăreață, a fost și profesor și lider al ansamblului muzical „Kargigach”, ” Unexpected stars ” și național Tatar festivals.

Citeste si: Andreea Mantea s-a întors în România: "Am venit prea târziu. Mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice"

Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”, a spus capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk, Yevgenia Ulyanova.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

6 greşeli pe care le fac cei care suferă de sindromul colonului iritabil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies