Scene şocante la Puterea Dragostei! Ella, filmată dezbrăcată de un fost concurent!  Apare goală, lângă pat! Imagini de infarct!

Scene şocante la Puterea Dragostei! Ella, filmată dezbrăcată de un fost concurent!  Apare goală, lângă pat! Imagini de infarct!
Scene şocante la Puterea Dragostei! Ella, filmată dezbrăcată de un fost concurent!  Apare goală, lângă pat! Imagini de infarct!

Ella, filmată dezbrăcată de un fost concurent!  Scenele picante ale celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei şi Jador au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, misterioasă şi intensă, pe care niciunul dintre ei nu şi-a asumat-o oficial. Toţi fanii emisiunii ştiu că între ei au existat şi probabil mai sunt sentimente însă, de regulă, după o perioadă de câteva zile în care se înţeleg bine, cei doi se ceartă şi se atacă de parcă ar fi duşmani.

Momentele unice pe care tinerii le-au trăit însă, în cadrul show-ului, sunt memorabile...Pe lângă discuţii aprinse şi reproşuri, frumoasa brunetă şi artistul au fost protagoniştii unor episoade haioase şi extrem de...picante. Unul dintre ele este chiar acela  în care concurenta a fost surprinsă topless de cântăreţ. Jenată, Ella s-a ascuns imediat, apoi i-a aplicat o "corecţie" fizică solistului.

Citeste si: Bătaie între fetele de la Puterea Dragostei! Daiana a răbufnit şi a început circul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Câţiva fani ai emisiunii ne-au trimis imaginile pe adresa de mail a redacţiei şi ne-au scris că este unul dintre cele mai spumoase momente ale celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial care a cucerit România.

Când a plecat de la Puterea Dragostei, Jador a recunoscut că are sentimente pentru Ella

" Ella este o femeie deosebită, care merită să fie iubită profund, să fie răsfăţată, respectată şi protejată.

Eu nu pot să spun că nu am niciun sentiment pentru ea, că aş minţi, doar că nu vreau să o amăgesc, să o păcălesc, să-i spun că o iubesc, când nu simt asta. M-am certat de multe ori cu ea, i-am spus cuvinte pe care le regret şi sunt convins că şi ea, la rândul ei, regretă nişte lucruri pe care mi le-a făcut şi nişte vorbe urâte pe care le-a zis despre mine.
Noi doi nu suntem compatibili, eu sunt vulcanic, ea este mult prea sensibilă...Dar eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume. Sper să-şi găsească liniştea, echilibrul şi dragostea. Chiar e un om special
", a declarat Jador imediat după ce a părăsit emisiunea Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella şi Ligi, imagini incredibile de la castingul pentru Puterea Dragostei! Uite cum s-au îmbrăcat atunci!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Sfatul Ellei pentru părinţii lui Jador

Frumoasa Ella este convinsă că părinţii fostului ei iubit au un rol important în deciziile pe care tânărul le ia în ceea ce priveşte viaţa lui privată şi şi-a permis să le dea acestora un sfat.

Eu îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea. Totuși, dacă mi-ar permite, aș putea să le dau un sfat.

Ar trebui să îl lase pe Jador să decidă singur în viață! Este pur și simplu părerea mea, și cu acest lucru, am zis tot ”, a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro acum ceva timp.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies