Schimbare radicala de look pentru Roxana Ciuhulescu! Cum arata acum vedeta!

Schimbare radicala de look pentru Roxana Ciuhulescu! Cum arata acum vedeta!
Schimbare radicala de look pentru Roxana Ciuhulescu! Cum arata acum vedeta!

Roxana Ciuhulescu a decis sa isi faca o schimbare radicala de look. Echipa Kanal D a fost acolo si a surprins totul.

"Trebuie sa recunosc ca am avut mari emotii si ca am decis sa fac aceasta schimbare dupa 20 de ani pentru ca am avut aceasta frizura de 18 ani. Atunci am fost nevoita sa ma tund pentru ca imi arsesem parul. Sunt foarte incantata.", spune vedeta.

In plus, Roxana Ciuhulescu anunta ca urmeaza si alte surprize in viata sa: "De acum, schimbarile vor continua pentru ca am de gand sa fac multe schimbari in viata mea. Am inceput cu frizura."

Afla totul de la vedeta.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ozcan Deniz din serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul” si-a schimbat look-ul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies