Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț
Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Andrea Bălan a decis să facă o schimbare uriașă în viața ei, motiv pentru care, acum, a ales să abordeze o imagine cu totul și cu totul diferită față de cea cu care își obișnuise publicul.

Mai exact, zilele trecute, Andreea Bălan a filmat cel mai nou videoclip al său, abordând o imagine complet schimbată față de cele cu care și-a obișnuit publicul.

Citeste si: Andreea Bălan, măsuri dure pentru George Burcea! Ce trebuie să facă actorul la fiecare trei luni

Dacă, până acum, Andreea Bălan a pus accent, în mai toate videoclipurile sale, pe o imagine diafană, una de divă, de acestă dată vedeta a decis să abordeze un look mult mai dur, mai puternic.

Astfel, dacă lumea a fost obișnuită să o vadă pe Andreea Bălan în ipostaze în care își punea senzualitatea în evidență, de această dată cântăreața a preferat să își schimbe look-ul într-unul în care pare inspirat din filmele fantastice.

”Andreea Bălan a vrut, neapărat, să arate tuturor o schimbare de atitudine, să arate că nu mai este fata bună, așa că, acum, prin look-ul abordat s-a transformat în fata rea.

Este, de fapt, un mesaj clar pentru cei care, de-a lungul ultimelor luni, i-au făcut toate necazurile cu putință. Andreea a vrut să apară așa pentru a sugera că, deși este o femeie care poate fi înțelegătoare, uneori, stările ei se pot schimba și poate deveni de piatră”, ne-a spus unul dintre cei implicați în filmările de la noul clip.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Bălan regretă căsnicia

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit anul trecut, oarecum în pripă, după ce frumoasa artistă a fost la un pas de moarte, la nașterea Clarei, fetița cea mică a fostului cuplu.

”Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în

ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, ne-a

dezvăluit sursa WOWbiz.ro despre căsnicia dintre George Burcea și Andreea Bălan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Bălan, decizie radicală pentru George Burcea: „Nu se pune problema să le ia la el...”

Andreea Bălan, o optimistă după divorțul de George Burcea: ”Există iubire după iubire!”

Andreea Bălan a ținut să puncteze un lucru esențial cu privire la viața femeilor de după divorț. ”Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața.

De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, însemană că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să  mergi înainte.

Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire. Nu se termină viața așa... Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură... Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a mai spus Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies