Schimbare spectaculoasa a Dianei Belbita! Vezi cum arata acum Faimoasa de la Exatlon si cat de mult a slabit

Schimbare spectaculoasa a Dianei Belbita! Vezi cum arata acum Faimoasa de la Exatlon si cat de mult a slabit
Schimbare spectaculoasa a Dianei Belbita! Vezi cum arata acum Faimoasa de la Exatlon si cat de mult a slabit

 

 

Diana Belbita, una dintre Faimoasele care au facut furori in primul sezon al Exatlon Romania se plangea ca s-ar fi ingrasat pe timpul sederii sale in Republica Dominicana. Acum inca, cu doar cateva zile inainte de revenirea ei in ringul de lupta, Diana Belbita afiseaza o silueta de invidiat.

 

“La inceput am slabit un pic, apoi am inceput sa ma ingras.

Recunosc, pentru ca dorm foarte mult. Acolo nu ai ce sa faci, stai toata ziua si numeri scandurile alea de la cotet, numeri frunzele de palmier, dar la un moment dat nu ai ce sa faci. Asa ca eu mi-am rezervat tot timpul somnului si probabil ca asta m-a facut sa ma ingras. Am vreo 3 kilograme in plus. La un moment dat am zis sa tin dieta, dar nu am apucat sa o duc la bun sfarsit pentru ca… astazi sunt aici.
Aveam zile in care nu mancam deloc orezul pentru ca ma uitam la mine si nu-mi placea ce vad si am zis ca trebuie sa slabesc”, ne-a declarat Diana Belbita la intoarcerea in tara de la Exatlon.

 

Cu toate acestea, in ultima vreme, Diana Belbita s-a apucat de antrenamentele necesare pentru a castiga lupta din cusca, lupta pe care o va da pe 20 august, in Bucuresti, la Sala Polivalenta.

Si, normal, a scapat imediat si de kilogramele in plus acumulate, iar acum isi afiseaza cu mandrie noile forme pe conturile ei de socializare. Mai exact, “Printesa Razboinica” a facut tot ce a putut pentru ca greutatea ei sa fie una optima pentru lupta in cusca si, evident, pentru ca musculatura ei sa fie in forma maxima pentru momentul in care va intra in ring.

Iar acum, asa cum se poate observa si in imagini, Diana Belbita are un corp perfect, cu un abdomen pentru care fotomodelele ar fi in stare sa isi vanda sufletul, iar grasimea a

disparut complet de pe trupul frumoasei “Faimoase”.

 

R. M

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adelina Pestritu – revenire spectaculoasa dupa nastere! Cum a scapat de kilogramele acumulate in timpul sarcinii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies