Schimbarea pe care Dana Rogoz a făcut-o pentru filmările unui nou proiect. Ce mesaje a primit actrița. “Tare mult aș vrea să scăpăm de aceste stereotipuri.”

Schimbarea pe care Dana Rogoz a făcut-o pentru filmările unui nou proiect. Ce mesaje a primit actrița. “Tare mult aș vrea să scăpăm de aceste stereotipuri.”
Schimbarea pe care Dana Rogoz a făcut-o pentru filmările unui nou proiect. Ce mesaje a primit actrița. “Tare mult aș vrea să scăpăm de aceste stereotipuri.”

Dana Rogoz a postat o fotografie cu schimbarea pe care a trebuit să o facă pentru noua filmare a unui proiect.

Dana Rogoz, cunoscuta actriță de film, cu numeroase apariții în lumina reflectoarelor, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase momente din viața ei personală și profesională. De această dată, Dana a publicat o fotografie cu schimbarea pe care a trebuit să o facă pentru noul proiect, însă a vorbit și despre mesajele răutăcioase pe care le-a primit. Aceasta a apărut cu părul scurt, iar cei care i-au spus că femeile nu trebuie să se poarte așa nu au întârziat să apară. 

“280/366 Azi am început filmările pentru un nou lungmetraj. Am postat în stories câteva imagini cu look-ul meu pentru acest proiect. Nu vreți să știți câte mesaje de genul "Oribil, femeile trebuie să aibă părul lung!" am primit. Mi-am adus aminte de mesajele pe care le-am primit și când m-am tuns pentru filmul MO.  Aș vrea doar să vă amintesc că femeile pot avea părul scurt sau lung, adică îl pot avea fix cum își doresc ele.

Si nu, nu sunt mai puțin femei. Ne aducem aminte de Audrey Hepburn, Mia Farrow sau Twiggy având părul scurt? Nu erau mai puțin femei, adevărat?”, a spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz, despre schimbarea la care a apelat pentru noul proiect

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluiri din viața de familie! Cum reușește actrița să păstreze flacăra iubirii aprinsă cu soțul său? „Ne-am dat seama că și pentru mine și pentru Radu contează foarte mult.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum face Dana Rogoz despărțirea mai ușoară de fata ei, atunci când trebuie să o lase la grădiniță? „Acum o iau puțin mai sportiv. Ruptura se face mult mai ușor.”

Actrița a mai adăugat că și-ar dori ca aceste stereotipuri să dispară, iar femeile să se arate exact așa cum și-ar dori. Se gândește adesea și la persoanele care din diverse motive medicale au parte de schimbări radicale, iar ele ar trebui susținute. 

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

“Tare mult aș vrea să scăpăm de aceste stereotipuri, mai ales când ma gândesc la femeile care, din motive medicale, ajung să aibă părul așa.

Imaginați-vă cum, pe lângă toată suferința și spaima pe care le trăiesc deja, mai trebuie să aibă parte și de reacțiile unor necunoscuți pe stradă, la supermarket, pe social media..., pentru care "femeia trebuie să aibă părul lung". Altfel, eu ma simt minunat și cu părul scurt. E doar o perucă de această dată, dar văzând reacțiile din privat, mai că îmi vine să mă tund așa, în ciudă.”, a
mai spus actrița.

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce decizie a luat Dana Rogoz în momentul în care câinele său a trecut în neființă. “Ne-a bușit pe toți râsul în final.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies