Schimbari in grila Kanal D!

Schimbari in grila Kanal D!
Schimbari in grila Kanal D!

Show-ul “Vulturii de noapte” revine in casele telespectatorilor

O serie de schimbari vor avea loc in luna aprilie, in grila de programe a postului Kanal D. Astfel, competitia sportiva televizata “Exatlon” va putea fi urmarita, din 6 aprilie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00. Din 7 aprilie, emisiunea “FanArena”, prezentata de Lili Sandu, va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 23:00, imediat dupa show-ul concurs  “Exatlon”.

Citeste si: Zilele Culturii Turce se vor desfășura la București, între 3 – 7 aprilie

Citeste si: Experiment „anti-plagiat” la „Bravo, ai stil!”. Banuite de jurati ca ar apela la ajutorul unor stilisti, concurentele vor avea parte de noi provocari!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: EXATLON. Faimosii si Razboinicii in pasi de dans, pe traseele din Republica Dominicana!

Serialul “Povestea noastra”, 5 zile pe saptamana

Saptamana 8 -14 aprilie aduce alte schimbari importante in ceea ce priveste difuzarea productiilor Kanal D. De luni, 8 aprilie, serialul turcesc “Povestea noastra” va putea fi urmarit  cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Din 9 aprilie, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor da intalnire telespectatorilor, in fiecare marti, de la ora 23:00, in fata micilor ecrane, la “Vulturii de noapte”. Noaptea de marti se transforma astfel in “martea de pomina”, odata cu revenirea late night show-ului incendiar, ce ii are prezentatori pe cei trei buni prieteni si excelenti entertaineri.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum prepari sutlac – orez cu lapte în stil turcesc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies