Schimbări în grila Kanal D de weekend  

Schimbări în grila Kanal D de weekend   
Schimbări în grila Kanal D de weekend  

Porţie dublă de comedie, cu două episoade din  serialul  “Strada Speranţei”, în fiecare sâmbăta, de la ora 20:00; Episoade noi “Roata Norocului”, în fiecare duminică, de la ora 20:00

Începând de sâmbătă, 28 mai, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă de bună dispozitie pentru că vor putea viziona doua episoade din serialul de comedie urbană “Strada Sperantei”, de la ora 20:00!

Aventurile personajelor preferate, tipologii diverse, ale caror existenţe se împletesc într-un tăvălug de întâmplări pline de umor, le vor face serile de sâmbătă mai relaxante milioanelor de telespectatori Kanal D.

Serile de weekend vor fi completate, începând chiar de saptămâna aceasta, cu unul dintre cele mai îndrăgite show-uri concurs din istoria televiziunii, “Roata Norocului”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Din 29 mai, episoade noi ale emisiunii prezentate de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi îsi vor surprinde telespectatorii cu concurenţi gata să câştige premii uriaşe, iar vedetele invitate continuă să îmbine buna dispozitie cu dorinţa de a veni in sprijinul unor persoane aflate în dificultate.

Muzica bună, glumele pe banda rulantă, emoţiile inerente şi premiile uriaşe vor reveni în atenţia milioanelor de fani ai show-ului.

Aşadar, în serile de weekend, Kanal D le propune celor din faţa micilor ecrane  entertainment de calitate, cu două episoade din serialul  “Strada Sperantei”, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, şi cu noi episoade “Roata Norocului”,  în fiecare duminică,  de la ora 20:00! 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfatul zilei din 16 iulie 2024. O zodie are experiențe mai plăcute

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies