Scorpionul in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii

Scorpionul in luna decembrie
Scorpionul in luna decembrie

Bun venit în decembrie, dragule Scorpion. Sezonul tău a început luna trecută

Bun venit în decembrie, dragule Scorpion. Sezonul tău a început luna trecută și da, ai voie să-ți sărbătorești în continuare ziua de naștere până când Săgetătorul preia conducerea la sfârșitul lunii. Poate fi sezonul tău, dar, din păcate, asta nu înseamnă că totul este ușor. Prima săptămână sau cam asa ceva a lunii îți oferă câteva întâlniri cu potențial de dramă, dar atâta timp cât te liniștești pentru a te asigura că nu rănesti pe cineva iubit cu cuvintele tale (ai acel infam stingher, amintește-ți), vei fi bine.

Totul despre Scorpion

Prima întâlnire pe care trebuie să o păstrați pe radar este duminică. Venus romantică, care se află în prezent în zodia voastră, Saturn strict, care este în prezent în depărtare de Vărsător. Scorpionul nu se descurcă foarte bine; ești cunoscut pentru pasiunea și intensitatea ta. Cu toate acestea, pentru că acest tranzit te-ar putea lăsa să vrei să alegi lupte, mai ales cu iubitorii, fără un motiv întemeiat, fă-ți timp pentru odihnă și îngrijire de sine.

Scorpionul in luna decembrie
Scorpionul in luna decembrie[Sursa foto: PixaBay]

Doar câteva zile mai târziu, marți, are loc o lună plină și o eclipsă de lună în Taur. După cum vă amintiți, eclipsele și lunile pline tind, de asemenea, să stârnească dramă și să ne facă să ne simțim anxioși. Așa că, așa cum întotdeauna sfătuiesc astrologii când vine vorba de eclipse, încercați să vă lăsați jos. Verificați-vă cu voi înșivă și, dacă nu există nimic care să merite în mod rațional o luptă, turnați orice energie stresată într-un proiect creativ, hobby sau sex fierbinte.

Te rog doar sari peste lupte. Le vei regreta mai târziu în luna când starea de spirit se va calma.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Marte retrograd

Când Marte este retrograd, aplecarea către activitățile venusiene este cea mai bună modalitate de a te simți încrezător. Luna trecută, planeta voastră conducătoare, Marte, s-a retrogradat.

Drept urmare, s-ar putea să te simți mai puțin agresiv în prezent, ceea ce, din cauza eclipsei, ar putea fi cel mai bine. Dacă Marte este o pasiune de foc, Venus este o senzualitate dulce. Când Marte este retrograd, aplecarea către activitățile venusiene este cel mai bun mod de a te simți sexy, deoarece uneori Marte retrograd ne poate slăbi încrederea. Așa că, când Venus intră în Săgetător îndrăzneț, marți, planificați o noapte de întâlnire cu tematică Venus, indiferent de starea relației dvs.
Aceasta înseamnă o cină blândă și liniștită acasă cu partenerul tău, răsfățându-te cu bârfe inofensive la băuturi cu prietena ta sau răsfățându-te cu o altă coafură.

Este doar util să-ți acorzi timp pentru auto-îngrijire și să-l pui în calendarul tău, altfel uităm să o facem. Îmi pare rău că ți-o spun, Scorpion, dar sezonul tău se termină, iar sezonul Săgetător a inceput marți, 22 noiembrie. Dar cu soarele acum în Casa ta a II-a a Posesiunilor, vei sărbători în continuare.

Scorpionii își fac propriile reguli. Când astrologii vorbesc despre posesiuni, banii apar, dar nu uitați că ar fi iresponsabil pentru oricine să folosească planetele pentru a prezice numerar în această economie. Având în vedere asta, dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a cere o mărire de salariu și pentru a vă apăra la locul de muncă, sezonul norocos este un moment excelent pentru a face acest lucru, mai ales în preajma lunii noi din Săgetător, miercuri.
Folosiți această seară pentru a stabili obiective profesionale, dar amintiți-vă că și emoțiile contează. Mai ales cu stresul sărbătorilor, aceasta este o noapte ideală pentru a vă petrece timp de calitate singur și pentru a vă întâlni cu dvs. Ești fericit în relația ta romantică? Ai nevoie de mai puțin timp cu rudele de sânge și de mai mult timp cu familia aleasă? Tine un jurnal langa tine pentru a nota ce simti.

Scorpionul in luna decembrie
Scorpionul in luna decembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Jurnalul, meditația sau orice alte ritualuri sunt utile pentru că ne pun dorințele în acțiune și încep să le manifeste în realitate (ritualurile sunt doar vrăji, vrăjitoare). În aceeași dată ca și luna nouă, miercuri, norocoasa planetă Jupiter își încheie retrogradul și merge direct în semnul de apă Pești. Acest tranzit aduce o prognoză de bucurie în perioada sărbătorilor, dar numai dacă îți onorezi nevoile. Aplecă-te în forța ta interioară, Scorpion. Aveți destule și nu lăsați pe nimeni să vă agreseze la o cină de Ziua Recunoștinței sau la alte obligații la care nu doriți să participați. În ultima zi a lunii, miercuri, 30 noiembrie, Venus abundent, care se află în prezent în dramatic Săgetător, se opune planetei tale conducătoare Marte, care se află în prezent în Gemeni. Acest tranzit te lasă să te simți plin de putere de foc și aprins, așa că exersează-te auto-liniștirea așa cum ai făcut-o la începutul lunii și folosește acea intensitate pentru a face dragoste, a cânta la un instrument sau a face orice altceva decât să te ceartă, Scorpionul. O poți face! Ne vedem luna viitoare.

Citește și: Zodiac 28 noiembrie 2022. Află ce zodie se simte destul de agitată



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies