„Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână?” Victor Becali, despre afacerea vărului său, Gigi Becali!

„Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână?” Victor Becali, despre afacerea vărului său, Gigi Becali!
„Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână?” Victor Becali, despre afacerea vărului său, Gigi Becali!

Victor Becali a vorbit despre vărul lui, Gigi Becali, și a spus că nu e se pare nimic normal din ceea ce face, mai ales pentru faptul că un om bogat are o stână de oi de care are grijă.

Victor Becali este un om de afaceri, devenit cunoscut datorită activităților de impresariat în lumea fotbalului. De-a lungul timpului, el și fratele lui, Giovani, au fost agenții multor fotbaliști cunoscuți din țară.

“Ce? Ciobanii ce sunt? Dacă așa îi place lui să meargă” Victor Becali, despre activitatea vărului lui

Citește și: „Am venit în cap. Gigi Becali mi-a dat bani să mă duc în America, să îmi fac recuperare.” Marian Drăgulescu a primit ajutor de la Gigi Becali, atunci când s-a accidentat în timpul competiției

Victor Becali
Victor Becali[Sursa foto: Facebook-Digi Sport]

Citește și: Cine este Gigi Becali. “Eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Victor Bercali a fost invitat într-un podcast realizat de Viorel Grigoriu, iar pe lângă afacerile despre care a vorbit și cariera sa de succes printre jucătorii de fotbal, Victor Becali a vorbit și despre afacerea vărului său,

Gigi Becali, și despre ce anume face acesta. Victor Becali a spus că vărul său, Gigi Becali, ține foarte mult la activitatea de la stână și verifică în fiecare zi dacă totul este așa cum trebuie. 

„El vrea să mănânce din brânza lui, din mielul lui. Cred că se duce în fiecare zi. Ce? Ciobanii ce sunt? Dacă așa îi place lui să meargă și să conducă mașina scumpă fără șosete.

Așa simte el și face ceea ce vrea să facă, fără să îi fie ferească dacă îl vede cineva.”, a povestit Victor Becali.

„Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână?” Lui Victor Becali i se pare normal ceea ce face vărul său

Victor Becali
Victor Becali[Sursa foto: Facebook-Digi Sport]

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Victor Becali spune că nu este o rușine pentru Gigi Becali să fie milionar și să aibă o stână la care merge zilnic pentru a verifica situația. Spune că niciodată nu s-a gândit să facă lucrurile pentru a da bine în fața cuiva, și că a făcut de fiecare dată ce a simțit. Este de părere că indiferent dacă ar fi condus o mașină foarte scumpă sau una ieftină, activitatea lui Gigi Becali ar fi fost aceeași.

„Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână? Nu există, este el. Eu cred că nu există, dar este el. El face ceea ce crede și ceea ce simte el. Să nu crezi că nu mergea cu mașina la oi dacă avea o mașină scumpă sau o mașină ieftină. Făcea la fel.”, a spus Victor Becali.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Doamne ajută să fie totul ok! Nici nu a oprit. Nemernic!” Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Omul de afaceri a ajuns cu mașina într-un șanț. Care este starea sa în momentul de față?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies