Scriitorul Mircea Cărtărescu s-a căsătorit cu Ioana Nicolaie

Mircea Cărtărescu s-a căsătorit cu Ioana Nicolaie
Mircea Cărtărescu s-a căsătorit

Cunoscutul scriitor Mircea Cărtărescu s-a cununat cu femeia cu care se iubește de aproape 20 de ani și cu care are un băiat.

Vești neașteptate pe scena culturală din România. Cel mai cunoscut scriitor modern din România s-a căsătorit. Mircea Cărtărescu și aleasa lui și-au unit destinele, într-un cadru de vis.

Autorul volumului „De ce iubim femeile” și Ioana Nicolaie s-au cununat și au postat primele imagini de la evenimentul de vis, la care au participat cei dragi lor.

Frumoasa mireasă a purtat o rochie pastel și o coroniță din flori naturale de câmp, în aceleași nuanțe ca buchetul de nuntă.

„Cununia noastră de la Sângeorz, din vara asta, în variantă oficială și neoficială, as you like it!”, a anunțat Mircea Cărtărescu pe pagina sa de socializare.

Mircea Cărtărescu s-a căsătorit cu Ioana Nicolaie
Mircea Cărtărescu s-a căsătorit cu Ioana Nicolaie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O noua capodopera a lui Mircea Cartarescu: Creionul de tamplarie

Imaginile personale i-au încântat pe fanii celebrului scriitor, care a primit foarte multe aprecieri, precum și felicitări.

„Doamne ajută! O viață lungă și frumoasă împreună! 😍/ Sunteți atât de normali și firești. Să vă tihnească clipele petrecute împreună! Toate, toate până la ultima secundă.

 

Cine e soţia lui Mircea Cărtărescu?

Ioana Nicolaie s-a născut la Sângiorz-Băi, pe 1 iunie 1974.

După absolvirea liceului "George Coşbuc" din Năsăud a devenit studentă la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 1997. În 1998, când a terminat cursurile de masterat ale aceleiaşi facultăţi, a început să lucreze în presă şi în domeniul editorial (a colaborat ca redactor la editurile Casa Radio, Polirom şi Paralela 45). Este profesoară de literatură şi predă scriere creativă.

Tot ieri, Mircea Cărtărescu a postat un mesaj, odată cu venirea toamnei, după o pauză de două luni:

„Back on track, după două luni în care n-am făcut postări, n-am dat like-uri și n-am felicitat pe nimeni de ziua ei sau a lui (o fac acum, cu drag, pentru toți prietenii). N-a fost prea vesel, ca să fiu sincer: rău cu rău, dar mai rău fără rău… Mă bucur că suntem în toamnă, sper într-un reset al vieților, minților și cărților noastre și mai ales sper să rămânem sănătoși cu toții.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

O noua capodopera a lui Mircea Cartarescu: Creionul de tamplarie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies