Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său

Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său
Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său

Andreea Esca şi-a emoţionat fanii de pe reţelele de socializare. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv a postat pe contul personal de Instagram o fotgrafie în care apare alături de tatăl său. Imaginea este însoţită de mesajul:

"Cu el nu era de glumit. Nici la şcoală şi nici la sport.  Nu a fost niciodată tipul de tată care te schimbă de scutece, te plimbă prin parc şi ştie ce trebuie “să papi” dar cred că aşa erau cei mai mulţi soţi în anii ’70. Misiunea lor era să “aducă bani în casă”, ceea ce făcea fără cusur.  În schimb, în vacanţe, era foarte mişto.

Si ce-mi mai plăcea tare, erau vacanţele la ţară, cu tata. Dacă îmi făceam numărul de probleme la matematică stabilit şi “lecturam” cât era norma pusă de el, lumea era a mea. Mă lăsa să umblu cât era ziua de lungă pe coclauri şi să petrec până dimineaţă.

Desigur, mai aveam şi câteva “la impuse” cum ar fi urcatul la Cabana Negoiu şi culesul de zmeură pe lângă Cimitirul Eroilor.

Dar astea, chiar dacă nu-mi plăceau cine ştie ce, acum s-au transformat în amintiri plăcute. E chiar ciudat când activităţi extrem de folositoare ţi se par un calvar când eşţi mic şi le găseşti farmecul mult mai târziu.", a mai continuat Andreea Esca.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Asta-i România! “ZOMBIE”, fenomenul care face ravagii în rândul tinerilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies