Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său

Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său
Scrisoarea emoţionantă pe care Andreea Esca i-a scris-o tatălui său

Andreea Esca şi-a emoţionat fanii de pe reţelele de socializare. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv a postat pe contul personal de Instagram o fotgrafie în care apare alături de tatăl său. Imaginea este însoţită de mesajul:

"Tata este Moşu’ acum, cum era şi bunicul meu Moşu’ pentru mine, că aşa-s toţi bunicii în Ardeal. Iar Moşu’ e înţeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit şi lor rândul să petreacă veri întregi cu el la ţară, să asculte poveşti despre tot şi orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin  şi să adune zmeură.

Iarna, i-a dus şi pe ei la schi şi le-a ţinut rândul la schilift. Îi mustruluiste şi pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciţii, că stau în poluarea asta din Bucureşti,  şi că folosesc prea mult telefonul.

Mie îmi pare bine. Că aşa i-a mai fost distrasă atenţia de la mine  şi pentru că, cu siguranţă, îşi vor da seama în timp şi ei,  ce importante au fost momentele petrecute cu el.", încheie compunerea emoţionantă Andreea Esca.

sursa: perfecte.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Asta-i România! “ZOMBIE”, fenomenul care face ravagii în rândul tinerilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies