Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase

Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase
Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase

Are o relatie cu tine, dar nu este la nivelul asteptat? Tu iti doresti sa evoluezi alaturi de el si el gaseste un miliard de motive sa nu faceti asta.

Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase. Are o relatie cu tine, dar nu este la nivelul asteptat? Tu iti doresti sa evoluezi alaturi de el si el gaseste un miliard de motive sa nu faceti asta. Unele ar putea fi adevarate, in timp ce altele denota simpla lui lipsa de implicare. E ca si cum ai sta pe un peron de asteptare al trenului, vezi trenul, dar usile sunt inchise si tu nu poti sa urci si sa plecati impreuna in acea destinatie mult dorita.

Un lucru este cert: nu te iubeste. Daca te-ar iubi, si-ar rezolva problemele si indoielile si s-ar angaja fata de tine. Iata care sunt scuzele barbatilor care nu au intentii serioase:

Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase
Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase[Sursa foto: PixaBay]

Nu sunt pregatit

Este un clasic dar bun…NU. Fie ca are dreptate, fie ca minte, nici macar nu mai conteaza. De ce cauti sa iti irosesti timpul langa el? Pentru ca ai speranta? Draga mea, nu te mai amagi si apuca-te sa iti constientizezi propriile calitati si propria valoare.

Ai primit un NU, ok, urmatorul. Sunt atatia care te asteapta si printre ei se va gasi cel care te va aprecia cu adevarat si va dori sa fii mama copiilor sai.

Vreau sa fiu inca liber si sa mai cunosc si alte femei

Nu poate exista jignire mai mare, in special daca discutiile dintre voi erau despre relatie. Un asemenea comportament poate fi interpretat de genul “vreau sa te insel, dar nu vreau sa o fac pe ascuns”.

Cand un barbat iti spune ca vrea sa mai experimenteze, lasa-l sa faca asta si inchide usa in urma lui cu tot cu lacat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase
Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase[Sursa foto: PixaBay]

Nu iti pot promite nimic

Iti multumesc pentru sinceritate insa tocmai ce mi-ai spus ca nu ma voi putea baza pe tine vreodata.

Ok…bye. Meriti mai mult de atat. Meriti un om care sa iti fie alaturi la bine si la greu. Un om care sa construiasca cu tine pentru voi. Nu un om individualist care iti ofera doar placere de moment, in loc sa iti ofere o viata.

Nu vad un viitor cu tine

Din nou replica din categoria jignirilor. Cand cineva iti spune asa ceva, poti foarte bine sa ii dai si o palma.

O palma care sa il trezeasca si sa il faca sa deschida ochii. Pentru ca este clar ca nu iti vede calitatile. Daca nu poate sa faca asta, nu iti mai pierde timpul cu el.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am nevoie de timp

Daca v-ati cunoscut recent, este perfect normal sa se intample asta. Apropierea maxima dintre 2 oameni nu se poate intampla peste noapte. Daca insa aveti ani de relatie si inca mai are aceasta scuza, scoate-l din viata ta. Nu fi acea femeie care sta 10 ani langa un barbat ce nu o cere in casatorie niciodata si nu ii ofera un copil.

Fie nu te iubeste, fie este un burlac convins.

Citeste si: Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul altor femei

Citeste si: Limbajul trupului când ne îndrăgostim. Semne evidente după care îți dai seama când cineva te place



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies