Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4! Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu

Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4!
Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4!

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat când va avea loc Marea Finală!

Duminică, pe data de 30 ianuarie 2022, a avut loc o nouă Gală a emisiunii matrimoniale de la Kanal D, iar la sfârșitul serii prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul mult așteptat! Află când va fi difuzată Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4!

Citeste si: Mona Stoian, din nou la Istanbul! Tânăra revine în casa emisiunii Puterea Dragostei?

Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4!
Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4![Sursa foto: Captură YouTube]

Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Ultima ediție a sezonului 4 Puterea Dragostei, mai exact Marea Finală, va avea loc pe data de 13 februarie 2022, iar invitații din sezoanele trecute vor putea rămâne în continuare alături de actualii concurenți. 

„Dragi concurenți, a sosit momentul să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum, în ceea ce privește această competiție.

După cum știți, casa Puterea dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nouă, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire, așa cum nu s-au mai văzut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Aventura iubirii pe care concurenții de la Puterea dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului se va încheia pe 13 februarie.

Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noștri pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul alături de ei dacă doresc”, a fost anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu, la sfârșitul Galei de duminică.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa lui Codruț! Blondina nu vrea să mai audă de el: „Era un stres maxim”

Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4!
Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4![Sursa foto: Captură YouTube]

Cine trebuia să părăsească emisiunea matrimonială în Gala de duminică?

Pe lângă anunțul în ceea ce privește Marea Finală Puterea Dragostei, prezentatoarea emisiunii a mai venit cu o veste. În urma nominalizărilor concurenților și a voturilor telespectatorilor, cea care trebuia să părăsească competiția era Ana, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

De data aceasta, s-a decis ca niciun concurent să nu plece acasă!

„Dragi concurenți, având în vedere că astăzi am anunțat finala sezonului 4, am decis ca în această seară să nu fie nicio eliminare și astfel de vom bucura cu toții de minunata veste”, a fost al doilea anunț făcut de Cristina Mihaela.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Mona! Tânărul nu își ascunde sentimentele: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies