„Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?

„Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?
„Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?

Oana Lis este foarte afectată de starea în care se află Viorel Lis.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Deși între cei doi e o diferență de vârstă de mai bine de trei decenii, fostul edil al Capitalei și soția sa sunt împreună de mulți ani și au demonstrat de-a lungul timpului că dragostea nu ține cont de vârstă.

Mai mult decât atât, în ciuda numeroaselor acuzații care i-au fost aduse, Oana a rămas alături de partenerul său de viață, fiind alături de el în aceste momente grele în care Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate.

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Oana și Viorel Lis au apărut ținându-se de mână și vorbind vizibil emoționați despre situația lor din momentul de față.

Oana Lis, mărturisiri emoționante despre relația cu Viorel

Citește și: „Viorel a vrut copii cu mine, chiar se ruga la un moment dat. Eu nu am vrut. Am depus un dosar să adopt un copil.” Oana Lis își dorește să adopte un copil! Ce părere Viorel Lis despre acest lucru?

Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?
Oana Lis și Viorel Lis [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Trăim vremuri grele. Am învățat-o și eu pe pielea mea. E destul de greu.” Oana Lis, sfaturi prețioase în mediul online! Care este diferența dintre nevoi și dorințe?

Blondina a povestit o întâmplare emoționantă de la o petrecere, atunci când nu și-a mai putut controla emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Soției lui Viorel Lis îi este foarte greu să se ducă la diferite evenimente fără partenerul său, care din păcate, de abia se mai poate mișca.

Viorel este familia mea. Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. Aleg să nu îl expun foarte mult ca lumea să îl țină minte așa cum era el. Cel mai greu mi-a fost la o petrecere.

M-am simțit bine, dar după ce am băut un pahar de vin și a început cineva să cânte manele de suflet, m-a luat plânsul și am ieșit afară. Mi-am dat seama că eu de 20 de ani mergeam la petreceri numai cu Viorel, niciodată singură. Nici nu pot să mă duc cu altu, nici cu Viorel, nici singură. E foarte greu. Faptul că eu vin acasă și știu că Viorel este acasă și mă așteaptă, pentru mine asta îmi dă putere.
Nu pot să zic că am dorit să renunț pentru că nu sunt genul să renunț. Viața mi-a fost grea de când m-am născut
.”, a povestit Oana Lis

Viorel Lis, mărturisiri dureroase despre starea sa de sănătate

Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?
Oana și Viorel Lis [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viorel Lis a ajuns la vârsta de 79 de ani, iar trecerea timpului și problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra sa. Fostul edil al Capitalei a ajuns într-un mod greu de imaginat, depinzând de soția sa. Acesta nu se mai poate deplasa de unul singur, iar probleme de sănătate îl fac să își dorească să părăsească această lume.

Am căzut de multe ori, dar m-am ridicat.

Am mers și în patru labe. Asta este perioada, asta este vârsta. Sunt probleme mari. E bine că trăiesc. Adică, nu știu dacă e bine, dar totuși trăiesc. Nu e bine pentru că nu mai pot să mă mai mișc. La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. La o vârstă ca a mea, nu mai pot să merg, am tot felul de probleme, e foarte greu să stau toată ziua în casă. Nu am ieșit un an de zile din casă decât să mă duc la spital la recuperare și foarte greu e acolo .”, a spus Viorel Lis.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Boala asta e o boală cu sabia deasupra capului toată viața.” Medicul Monica Pop, declarații dureroase despre boala care i-a adus Ronei Hartner sfârșitul!

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies