Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card
Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Ministerul Turismului aduce modificări importante modului în care sunt acordate voucherele de vacanță, dar și valorii lor. Noul proiect de lege prevede sancțiuni drastice pentru hotelierii și agențiile de turism care vor încălca legea.

Potrivit unui nou proiect de lege inițiat de către Ministerul Tursimului, modul în care sunt acordate voucherele și valoarea lor ar putea fi modificate. Tichetele vor avea o valorea mai mare și vor putea fi folosite în extra-sezon, respectiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Angajații își vor putea alege o singură variantă de vouchere.

Astfel, un angajat va primi anual vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei sau vouchere valabile în extra-sezon în valorea de 2080 de lei.

Unitățile de cazare care vor accepta voucherele extra-sezon în alte perioade decât cele menționate vor primi amenzi de peste 50.000 de lei.

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea legilor

„Având în vedere că s-a constatat în practică o aglomerare a unităților de cazare în sezon (în special în lunile iunie-august), pe de o parte, și un număr scăzut de turiști în extrasezon, pe de altă parte, s-a

decis încurajarea beneficiarilor să opteze pentru o vacanță în extrasezon, prin acordarea unei valori mai ridicate în cuantum egal cu contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit, în condiţiile legii, pentru un salariat, pentru voucherele de vacanță ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie”, se arată în nota de fundamentare, potrivit digi24.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bombă în lumea tenisului! Simona Halep se mărită! Avem toate detaliile evenimentului pe care România îl va urmări cu sufletul la gură EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies