Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România! Se întâmplă până pe 28 aprilie

Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România! Se întâmplă până pe 28 aprilie
Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România! Se întâmplă până pe 28 aprilie

Un program este disponibil pentru 4.700 de români, iar autoritățile locale au anunțat că aceștia ar putea beneficia de vești bune.

Există anumite condiții pentru participarea la program și termenul limită pentru înscriere este stabilit pentru 28 aprilie. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Salariatele cu venituri mari ar putea fi impozitate suplimentar! Care este pragul brut ce poate fi luat în calcul din 2024

Termenul limită de înscriere, 28 aprilie

Municipiul Timişoara a finalizat documentaţia necesară pentru participarea în Programul Rabla local, în colaborare cu Administraţia Fondului pentru Mediu.

Pentru un număr de 4.700 de autovehicule, Primăria Timişoara a asigurat sumele necesare pentru contribuţia proprie, în limita valorii de 2.820.000 lei.

Conform unei declarații de presă emise marți de Primăria Timișoara, solicitarea de înscriere în programul menționat va fi depusă după aprobarea Proiectului de Hotărâre corespunzător de către Consiliul Local, care a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței plenare de marți.

„Sumele necesare pentru contribuţia proprie a Primăriei Timişoara sunt asigurate pentru un număr de 4.700

de autovehicule, în limita valorii de 2.820.000 lei, cuprinsă în bugetul local. Contribuţia proprie a Municipiului Timişoara este de 600 de lei pentru un autoturism”, se arată în documentul citat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După încheierea termenului limită de înscriere, care a fost stabilit pentru 28 aprilie, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) va face publică o listă cu unitățile administrativ-teritoriale care au fost acceptate în program și au încheiat contracte de delegare.

Această informație a fost comunicată prin intermediul unui comunicat de presă.

Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România!
Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România![Sursa foto: freepik]

Cine sunt persoanele eligibile

După finalizarea procesului de înregistrare, timişorenii vor avea posibilitatea să se înscrie într-o aplicaţie oferită de Administraţia Fondului pentru Mediu. Această aplicație va furniza primăriei o listă cu toți solicitanții înscriși, însă această listă va fi limitată la suma de bani bugetată și prevăzută în contractul de delegare.

Primăria a explicat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se înscrie în programul Rabla local. De asemenea, s-a subliniat faptul că persoanele care au beneficiat anterior de finanțare prin intermediul altui program Rabla pentru același autovehicul nu sunt eligibile.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Condiţiile de eligibilitate pentru a intra în acest program vizează atât persoanele fizice care accesează programul, cât şi autovehiculele acestora şi sunt prevăzute în Ghidul de finanţare. Solicitantul trebuie să fie o persoană fizică cu domiciliul în Timişoara şi să deţină un autovehicul uzat în proprietate, înmatriculat pe numele său ori în coproprietate de cel puţin 5 ani şi să nu aibă datorii restante către bugetul de stat şi bugetul local.Nu

sunt eligibile să acceseze această facilitate solicitanţii care au beneficiat anterior de o finanţare prin alt Program de Rabla pentru acelaşi autovehicul. Autovehiculele trebuie să fie înregistrat în evidenţele fiscale ale municipiului Timişoara şi să aibă o vechime de cel puţin 15 ani de la anul fabricaţiei. De asemenea, autoturismele în baza cărora se solicită stimulentul trebuie să aibă norma de poluare cel mult Euro 3”, a mai precizat Primăria Timişoara.

Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România!
Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România![Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Veste nefericită pentru pensionare! Ce modificări se vor face cu punctul de pensie până la sfârșitul anului 2023



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anunț de ultimă oră despre pensiile româncelor! Ce se întâmplă până la 1 septembrie 2023

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies