Se dau bani de la stat: câte 400 lei lunar pentru fiecare copil! Cum se intră în posesia lor

Se dau bani de la stat: câte 400 lei lunar pentru fiecare copil! Cum se intră în posesia lor
Se dau bani de la stat: câte 400 lei lunar pentru fiecare copil! Cum se intră în posesia lor

Un nou proiect de lege prevede acordarea unui ajutor in bani pentru copii.

Mai exact, la solicitarea parintilor, copiii vor putea primi lunar tichete valorice in valoare de 400 de lei.

Aceste tichete vor putea fi folosite in scop educational pentru accesarea programelor after school organizate de diverse entitati.

Daca programul respectiv va fi mai scump de 400 de lei, tichetele vor putea fi folosite pentru a acoperi o parte din costuri.

"Este o initiativa legislativa care se refera la un proiect de after school generalizat sub tutela statului, care sa sprijine copiii sa aiba acces la programe de after school organizate de diferite entitati.

(...)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, dezvăluiri tulburătoare! "Mortalitatea este foarte mare în astfel de cazuri"

Citeste si: Medicul Tudor Ciuhodaru, semnal de alarma in privinta cezarienelor, dupa ce Andreea Balan a suferit stop cardio-respirator in timpul nasterii

Citeste si: Rona Hartner a presimțit că se va îmbolnăvi? „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer”

"Proiectul consta in: se elibereaza niste tichete valorice cu o valoare de 400 de lei, care se acorda copilului la solicitarea parintelui prin scoala cu scop educational.

"Tichetul poate fi folosit de catre parinti sau familii, fie in spatiul privat si daca, de exemplu, in anumite locuri after school-ul este mai scump completeaza si reprezinta un ajutor tintit pentru copil, fie

in unele locuri unde valoarea de 400 de lei este mai pronuntata", a declarat Raluca Turcan, initiatoarea proiectului.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Bălan a suferit o complicație mortală în 90% dintre cazuri. Resuscitarea artistei a durat un minut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies