Se dublează alocațiile elevilor! Cine va beneficia de sprijinul din partea Guvernului

Se dublează alocațiile elevilor
Se dublează alocațiile elevilor

Executivul a hotărât ca fiecărui elev participant la olimpiade naționale să i se dubleze alocația zilnică! Iată anunțul premierului Ciucă:

Guvernul a luat decizia ca alocația zilnică a elevilor participanți la olimpiade naționale să se dubleze! De asemenea, valoarea premiilor pentru cei care câștigă concursurile de acest fel va fi semnificativ mai mare, indiferent dacă este vorba despre învățământ public sau privat. Iată anunțul premierului Ciucă:

Citeste si: Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

Se dublează alocațiile elevilor
Se dublează alocațiile elevilor[Sursa foto: Pexels]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Noi măsuri pentru elevii olimpici! Câți bani în plus ar putea primi

„Iar noi să putem să facem ceea ce se cuvine astfel încât să vă sprijinim cât mai mult și să vă convingem că indiferent unde veți învăța în viitor, atunci când considerați că se cuvine, să vă întoarceți acasă.

E responsabilitatea noastră, a Guvernului, mai ales cât sunteți încă acasă, făcând performanță sub culorile României, să generăm un sistem de promovare bazat pe merit și valoare profesională autentică în societate, în care performanța să fie recunoscută”, a fost anunțul făcut de Nicolae Ciucă.

Citeste si: Vești bune pentru femeile ieșite la pensie! Ce sume vor primi în conturi anul acesta

Se dublează alocațiile elevilor
Se dublează alocațiile elevilor[Sursa foto: Pexels]

Cu această ocazie, premierul a adăugat și faptul că Executivul va dubla alocația zilnică a fiecărui elev participant la olimpiadele naționale, iar valoarea premiilor câștigate la aceste concursuri va fi semnificativ mai mare.

Pentru rezultatele obținute la olimpiadele naționale, bursele vor fi acordate tuturor elevilor care au reprezentat România, indiferent dacă sunt înscriși în sistemul de învățământ public sau privat.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

STUDIU Femeile din România sunt mai bolnave decât bărbații. Cu cât a scăzut speranța unui trai sănătos: „Stilul de viață al femeilor s-a apropiat de cel al bărbaților”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies