Se închid şcolile, din cauza vremii! Anunţ de ultimă oră de la inspectorat

Se închid şcolile, din cauza vremii! Anunţ de ultimă oră de la inspectorat
Se închid şcolile, din cauza vremii! Anunţ de ultimă oră de la inspectorat

ŞCOLI ÎNCHISE. Cursurile şcolilor din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş vor fi suspendate, luni, din cauza vremii nefavorabile, anunţă Ministerul Educaţiei. Măsura a fost luată de comitetele pentru situaţii de urgenţă şi va fi valabilă şi marţi în judeţul Timiş, în 39 de şcoli din judeţul Arad şi o unitate de învăţământ din Satu Mare.

 

ŞCOLI ÎNCHISE UPDATE Cursurile şcolare sunt suspendate, luni, în 29 de şcoli din nordul, sudul şi vestul judeţului, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a lipsei energiei electrice, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vâlcea.

 

În noaptea de duminică spre luni, staţiunea Voineasa a rămas izolată, după ce mai mulţi arbori au căzut pe DN 7A, blocând total drumul. Acesta a fost deblocat după aproximativ două ore, în sprijinul drumarilor de la Drumurile Naţionale fiind solicitaţi şi pompierii militari.

 

De asemenea, circulaţia către staţiunea Băile Olăneşti a fost îngreunată luni dimineaţa, după ce un stâlp de iluminat a căzut pe carosabil, blocând parţial drumul.

Traficul a fost reluat în condiţii normale în jurul orei 8,00.

 

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă pe drumurile din judeţ, în special în sud şi în nord, unde ninge abundent.

 

 

Citeşte continuarea pe RTV. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Beatrice Olaru, primul interviu după câştigarea EXATLON: ”Genunchiul mi-a sărit de mai multe ori din articulaţie”! Ce va face cu cei 100.000 euro! EXCLUSIV WOWbiz.ro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Irina Rimes a divorţat! Motivul tulburător pentru care vedeta a decis să pună punct relaţiei

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies