Se închid terasele?! Află când ar intra în vigoare noua restricţie!

Se închid terasele?! Află când ar intra în vigoare noua restricţie!
Se închid terasele?! Află când ar intra în vigoare noua restricţie!

Se închid terasele din România?! Află când ar intra în vigoare noua restricţie!

Ce se întâmplă cu terasele din România? De când va intra în vigoare noua restricție în ceea ce priveşte localurile? Acestea sunt întrebările pe care le auzim din ce în ce mai des în ultima săptămână atât la emisiuni, cât şi pe stradă, pe buzele cetăţenilor.

Ei bine, în contextul creșterii alarmante a cazurilor de coronavirus în România, Guvernul Orban pregătește noi restricții. Vestea îi afectează în special pe cei care își petrec nopțile din sezonul estival, relaxaţi, la terase.

Chiar dacă nu discutăm despre o închidere totală a teraselor, clienţii se mai pot bucura de localuri doar până aproape de miezul nopții. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Terasele urmează să fie închise după ora 23:00, începând cu luna august. Această inițiativă este dezbătută intens în Guvernul Orban de câteva zile.

Dacă inițial s-a vorbit despre închiderea orei 22:00, premierul Ludovic Orban ar fi pledat pentru ora 23:00. Mai mult decât atât, Șeful Executivului și-a arătat nemulțumirea față de unii politicieni, care anunță patronii restaurantelor înainte de controale.

Ce spunea Raed Arafat în urmă cu două zile?

Arafat susține că nu mai sunt locuri la ATI în spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți cu coronavirus.

Pacienții din Capitală au început să fie trimiși în alte părți. El a mai precizat că mâine (n.r 18 iulie) România va înregistra un număr record de noi cazuri de infectare, situația devind alarmantă.

Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie: Matei Balș, Marius Nasta, Ana Aslan, nu mai au locuri. Dacă apare un caz, îl vom muta în afara Bucureștiului.

Și spitalul din Ploiești este ocupat la capacitate maximă. Soluția este să creăm paturi de ATI, să aducem ventilatoare. Avem stocuri și pentru că a apărut această problemă trebuie să apelăm la această soluție. Dar avem nevoie de personal (…) Și mâine vom avea o cifră record
”, a declarat Raed Arafat, secretarul MAI, vineri seară, la Digi 24.

Citeşte textul integral AICI



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies