Se intorc ninsorile! Informare meteo de ploi si vant. Ce spun meteorologii

Se intorc ninsorile! Informare meteo de ploi si vant. Ce spun meteorologii
Se intorc ninsorile! Informare meteo de ploi si vant. Ce spun meteorologii

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ultima ora! In urmatoarele ore vom avea parte de ploi insemnate cantitativ in aproape toata tara si revin ninsorile in anumite zone.

 

Informarea meteo intra in vigoare astazi, de la ora 16:00. Este valabila pana in 9 mai, la ora 23:00. Meteorologii avertizeaza ca urmeaza instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ.

”In intervalul mentionat vor fi perioade de timp, indeosebi pe parcursul dupa-amiezelor si al serilor, in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

 

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, estul si centrul tarii, iar cantitatile de apa vor depasi local 15...20

l/mp si izolat 40...50 l/mp. in noaptea de marti spre miercuri (9/10 mai) si in cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece, temporar va ploua in jumatatea de sud-est a tarii, la munte precipitatiile vor fi mixte, iar dimineata, mai ales in nordul si centrul tarii, local se va produce bruma.” anunta ANM.

 

Meda Andrei, meteorolog de serviciu, a spus ca dupa perioada de ploi, temperaturile vor scadea semnificativ, iar in zonele de munte vor fi ninsori. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

De ce nu se fac nunti in luna mai. Numerologul Mihai Voropchievici ofera detalii nestiute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies