Se leaga o idila la Exatlon? Scene fierbinti intre doi concurenti, s-a dat tot la TV

Se leaga o idila la Exatlon? Scene fierbinti intre doi concurenti, s-a dat tot la TV
Se leaga o idila la Exatlon? Scene fierbinti intre doi concurenti, s-a dat tot la TV

Razboincii s-au bucurat enorm dupa ce au castigat in fata Faimosilor jocul pentru panoul cu bani. Cu gandul la posibilitatea de a castiga 10.000 de dolari si de a se caza intr-un hotel unde sa-si faca toate poftele, concurentii in albastru au fost incredibil de veseli.

La un moment dat Alin si Simi s-au hotarat sa faca un numar de gimnastic. El ce el statea intins pe spate, iar ea incerca sa stea in echilibru cu picioarele pe palmele lui. In timp ce ei se distrau copios, ceilalti se uitau la ei curiosi sa vada cum va decurge exercitiul de echilibristica. 

 

"Iuli, de ce te uiti, ma, asa pervers la ea?", a

fost intrebat antrenorul de schi de doar 22 de ani de una dintre coechipierele lui. 

 

Silasi si Iulian radeau in timp ce Simi facea eforturi pentru a reusi sa nu se prabuseasca la podea. In momentul in care ea s-a sprijinit de perete si a fost aproape sa cada, toti Razboincii au izbuncit in ras. La un moment dat Simi a reusit sa urce pe palmele lui Alin. 

 

"A plecat acum, este la a doua paralela, bratele lui Tarzan, se numeste. Se concentreaza aceasta fata, numita Simi. Incredibil, se desprinde de pe sol...", a narat Iulian momentul, ca si cum ar fi comentat la Jocurile Olimpice. 

 

Dupa cateva secunde Simi s-a prabusit in bratele lui Alin, inconjurata de hohotele de ras ale colegilor ei de echipa. 

 

"O scena incredibila", a exclamat Iulian.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ionut Jaguarul la Exatlon, in locul lui What's up? "Merita a doua sansa"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies