Se mărită! Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost „DA”

Ștefania Ivănescu
Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie.

Ștefania Ivănescu este unul dintre cele mai de succes fotomodele din România, iar succesul de pe plan profesional pare că s-a transpus și în viața personală a tinerei.

Ștefania Ivănescu este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din România. Tânăra în vârstă de doar 24 de ani a reprezentat cele mai renumite case de modă naționale, dar și internaționale, și a fost contractată de brand-uri la care alte colege de-ale sale de breaslă pot doar să viseze. Mai mult, după ce a vizitat aproape toată lumea, datorită contractelor de modelling, Ștefania Ivănescu pare că este pregătită să se așeze la casa ei.

Ștefania Ivănescu
Ștefania Ivănescu se mărită! Iubitul ei a cerut-o de soție chiar de ziua modelului![Sursa foto: Instagram Ștefania Ivănescu]

Potrivit informațiilor din mediul online, Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie, iar anunțul a fost făcut chiar de Nadd Hu, cea mai bună prietenă a topmodel-ului, cu ocazia zilei sale de naștere. După ce a câștigat de două ori, consecutiv, premiul „Cel mai bun model din România”, Ștefania a început să marcheze din ce în ce mai multe reușite pe plan personal, fiind cerută de soție chiar pe 29 septembrie.

Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie! Cine este Laurențiu, iubitul tinerei?

Anul acesta, Ștefania Ivănescu a avut o zi de naștere extrem de specială, fapt care se datorează și iubitului său, Laurențiu, care a cerut-o în căsătorie, răspunsul ei fiind, evident, afirmativ. Mai mult, Nadd Hu, cea mai bună prietenă a Ștefaniei, a postat prima fotografie cu inelul de logodnă primit de modelul internațional și a realizat primele declarații.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ștefania Ivănescu
Ștefania Ivănescu și-a sărbătorit ziua de naștere într-o manieră extrem de specială.[Sursa foto: Instagram Ștefania Ivănescu]

„Cea mai bună prietenă a mea se căsătorește. Nu pot să cred că am ajuns la vârsta aia… O să fii cea mai frumoasă din lume și nu exagerez. Abia aștept să fiu domnișoară de onoare la nunta ta. Ai visat la acest basm, iar acum îl trăiești și o meriți din plin.”,

a mărturisit Nadd, pe rețelele de socializare.

„Am lacrimi în ochi citind asta. Te iubesc atât de mult și sunt atât de norocoasă că te pot numi cea mai bună prietenă a mea!”, a răspuns Ștefania Ivănescu.

Ștefania Ivănescu
Ștefania Ivănescu urmează să se mărite.[Sursa foto: Instagram Ștefania Ivănescu]

Tânăra în vârstă de 24 de ani se iubește de ceva timp cu Laurențiu, un afacerist la fel de tânăr și cu la fel de mult succes ca modelul internațional.

Cei doi au o relație foarte discretă și nu se afișează nciodată pe rețelele de socializare, preferând să își țină sentimentele ascunse de ochii lumii.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gigi Hadid a devenit mamă pentru prima dată

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Adio, Angelina Jolie! Noua cucerire a lui Brad Pitt este chiar mai frumoasă decât celebra actriță

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies