Se naște o idilă la "Insula de 1 milion"? Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Se naște o idilă la
Se naște o idilă la "Insula de 1 milion"? Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Tabăra Sudicilor de la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat la Kanal D, a devenit epicentrul unui val de speculații și emoții intense.

În urma unor discuții aprinse și acuzații lansate în cadrul ediției de aseară, difuzată la Kanal D, Szilard si Mădălina au devenit subiectul principal de discuţie pentru toți ceilalti concurenti din campul lor.

Într-un moment tensionat din emisiune, Alina a sugerat că Mădălina este îndrăgostită de Szilard. "A tâta timp cât Mădălina este în această tabără, cu siguranță Szilard nu va pleca de aici (n.r. din tabăra Sudicilor), că dacă va pleca o va lua cu el.

Dragostea nu se poate de la distanță”, a afirmat Alina.

Însă Mădălina a negat vehement aceste “acuzații”, afirmând că între ea și Szilard există o conexiune bazată pe prietenie, nu pe vreun sentiment romantic.

“Eu nu sunt îndrăgostită, am o conexiune cu el, e ca un prieten… Eu cred ca nu ai inteles. Alina nu stiu ce a interpretat”, a raspuns Madalina, subliniind că nu vede de ce ar trebui sa ofere explicații celorlalți concurenți.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Alina s ă își vadă de soțul ei, nu știu de ce se bagă în viața mea. Eu, dacă trebuie, dau explicatii doar familiei mele, nu cred că trebuie să dau explicații nimănui de aici. Simt ceva frumos pentru el, dar nimic altceva".

Isabela către Mădălina: “Dacă tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume"

Sindy a intervenit în conflict, calificându-i pe cei care lansează acuzații ca fiind frustrați și răuvoitori: “ Este o femeie foarte frustrată, are răutate și nu mai știe ce să facă să iasă și ea în evidență cu ceva", a spus Sindy despre Alina.

În schimb, Isabela a criticat deschis comportamentul Mădălinei, sugerând că aceasta stă lângă Szilard pentru a se simți mai protejată. Atmosfera tensionată deja existentă în tabără a fost amplificată de divergentele dintre concurenți.

“Daca tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niste vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume", i-a spus Isabela Mădălinei

În contextul continuării discuțiilor despre presupusa lor relație, Szilard și Mădălina vor aborda subiectul în episodul din această seară al emisiunii "Insula de 1 milion", difuzată la 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies