Se oferă 500 de lei de persoană! Se întâmplă astăzi, 13 decembrie, în România

Se oferă 500 de lei de persoană! Se întâmplă astăzi, 13 decembrie, în România
Se oferă 500 de lei de persoană! Se întâmplă astăzi, 13 decembrie, în România

Se dau 500 de lei de persoană! Persoanele care vor să primească suma de bani sub formă de vouchere pot aplica începând de astăzi pentru că demarează cea de a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Administrația Fondului pentru Mediu  (AFM) a precizat că de luni, 12 decembrie, de la ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri și tablete. Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10.00 – 16 decembrie 2022, ora 23.59 sau până la epuizarea bugetului.

În a doua etapă, se oferă diverse vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic, după cum urmează: 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.
După ce etapa se termină sau după epuizarea bugetului, va avea loc ședința Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții acestora se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor lua echipamentul dorit.

„Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediție și ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeași categorie pe parcursul aceluiași an calendaristic. De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de același tip de voucher pe parcursul aceluiași an calendaristic”, transmite AFM.

Citește și: Decizia momentului pentru românii cu pensii mici! Se dau sume de bani mai devreme. Marius Budăi a făcut anunțul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se oferă 500 de lei de persoană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine sunt românii care vor primi bani pentru plata energiei: 1400 de lei+ șase vouchere de 250 de lei

Lucrurile ce trebuie știute de persoanele care doresc să aplice

Persoanele interesate să participe la respectivul program, în oricare dintre etape, trebuie să creeze un cont de utilizator. Dacă persoana respectivă are deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu sunt nevoiți să își creeze alt cont, ci doar să se autentifice cu adresa de e-mail și parola setată.

În cazul în care s-au uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică.

Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a bucurat încă de la început de un succes uriaș în rândul populației, astfel că am luat hotărârea ca bugetul alocat în anul 2022 să fie cel mai mare de până acum, alocând 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult față de anul trecut.


Reamintim tuturor celor interesați să participe în program, în oricare dintre etape, că este necesar să își creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veți putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră.
În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”
, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Femeile care pot beneficia de 3.000 de euro! Ce condiție trebuie să îndeplinească. Gabriela Firea a oferit mai multe detalii

Se oferă 500 de lei de persoană[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Femeile care pot beneficia de 3.000 de euro! Ce condiție trebuie să îndeplinească. Gabriela Firea a oferit mai multe detalii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies