Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere

Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere
Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere

Karisa Bugal a trecut prin momente de groază chiar înainte să nască. Femeia nu se aştepta ca medicii să îi dea o veste aşa cumplită după primele minute de când a ajuns în spital.

Povestea Karisei poate fi povestea oricărei femei

Karisa și-a făcut o nouă analiză de rutină înainte să nască, iar medicii i-au pus un diagnostic rar care afectează doar o naștere din 100.000.

Citeste si: Raluca de la „Puterea dragostei”, imagine de INFARCT de pe vremea când făcea videochat! Fotografia pe care o vrea ștearsă

Femeia a fost depistată cu embolie cu lichid amniotic, o complicație severă a sarcinii.

Fluidele care se aflau în jurul bebelușului au ajuns în sângele mamei cauzând dureri puternice. Din păcate, femeia a murit la scurt timp după ce a născut.

Citeste si: Horoscop Cassandra 25- 31 martie 2019. Două zodii câștigă mulți bani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Dacă ar fi ales să nască prin cezariană cu rahianestezie, este foarte posibil ca până să putem monta un sunt spinal, fiul ei să moară”, a declarat dr. Gerow, cel care s-a ocupat îndeaproape de sarcină.

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

„Cum să-i spun că mămica lui a murit în timp ce îl aducea pe el pe lume? Mă gândesc tot timpul la asta. Ce să îi spun când mă va întreba unde e mămica lui?”, a mărturisit cu lacrimi în ochi soțul Karisei.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25-31 MARTIE 2019. EVENIMENT MAJOR! Mercur intră în direct. Pregăteşte-te!

 

Micuțul nu o va cunoaște niciodată pe mama lui, însă mereu o va privi ca pe o eroină, căci așa a și fost. Femeia care mai avea o fetiţă a acceptat sacrificiul suprem doar ca să aducă pe lume un suflet.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Cassandra 25 - 31 martie 2019. Două zodii câștigă mulți bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies