”Se putea întâmplă orice aseară.” Denisa Rifai, experiență de coșmar în timpul unui zbor cu avionul! Prezentatoarea TV a răbufnit în mediul online

”Se putea întâmplă orice aseară.” Denisa Rifai, experiență de coșmar în timpul unui zbor cu avionul! Prezentatoarea TV a răbufnit în mediul online
”Se putea întâmplă orice aseară.” Denisa Rifai, experiență de coșmar în timpul unui zbor cu avionul! Prezentatoarea TV a răbufnit în mediul online

Denise Rifai a rămas cu un gust amar după ce a întâmpinat o situație neprevăzută în timp ce se află într-un avion. Iată despre ce este vorba!

Denise Rifai se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări”, difuzată la Kanal D, a mărturisit în mediul online că a trecut printr-o experiență deloc plăcută, în timpul unui zbor spre București.

Denise Rifai a trecut printr-o experiență neplăcută, în timpul unui zbor

De-a lungul carierei sale în televiziune, Denise Rifai a dat dovadă întotdeauna de profesionalism și perseverență.

Recent, prezentatoarea TV le-a povestit admiratorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs ultimul său zbor și cum a reușit să o scoată din sărite o situație total neașteptată. Astfel, vedeta a semnalat faptul că tot zborul nimeni nu a primit apă plată sau mâncare, existând doar 3 sticle de apă minerală, 3 pliculețe de ceai și un sandviș pentru toți cei 100 de pasageri.

„Se putea întâmplă orice aseară.

Oameni cărora să li se facă rău. Părinți care să aibă nevoie de alimente pentru copii sau doar de... apă! Problema e că NU ai ce cumpăra. La propriu!!! Cursa de aseară nu avea la bord nicio sticlă de apă plata! Niciuna!!!! Doar vreo 2, 3 de apă minerală! 3 pliculețe de ceai: 2 de fructe și unul de mentă. Și un singur sandviș! Unul! Vorbim de o cursă care adusese pasageri și ne preluase pe noi, să ne aducă la București.
Și vorbesc de un Boeing 737. Deci un aparat mare de zbor care transporta peste 100 de pasageri”
, a transmis prezentatoarea TV, pe pagina sa de social media.

Citește și: “Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Denisa Rifai, experiență de coșmar în timpul unui zbor cu avionul[Sursa foto: Instagram]

De ce compania aeriană nu dispunea de apă și mâncare

Denise Rifai a luat atitudine și a întrebat compania aeriană de ce nu exista apă și mâncare la bordul aeronavei. După ce a primit răspunsul, vedeta s-a enervat la culme deoarece compania a fost nevoită să mai aștepte câteva minute bune în plus, pentru a putea prelua câțiva pasageri care au pierdut cursa pentru București.

Astfel, prezentatoarea TV și restul pasagerilor au stat pe tot parcursul zborului fără hrană și fără apă. Compania aeriană și-a cerut scuze și a precizat că alimentele sunt perisabile și nu vor să aibă pierderi, astfel firma de catering nu mai livrează mâncare.

„Ni s-a explicat că nu se doresc pierderi, mâncarea fiind perisabilă, fapt pentru care firma de catering nu mai livrează mâncare. Și iată, nici măcar apă.

Povestea continuă desigur! Pe aeroportul unde eram, în toiul nopții, a trebuit să preluăm și un grup de 50 de pasageri care pierduseră zborul către București. Au urmat, deci, zeci de minute de așteptare la bordul aeronavei. Pe uscat. Și la propriu și la figurat! Am ajuns de dimineață la București cu un gust ciudat”, a adăugat Denise Rifai.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Nu sunt primul și nici singurul bărbat care am dansat pe tocuri!” Cum a început Emil Rengle să danseze pe tocuri

Denisa Rifai, experiență de coșmar în timpul unui zbor cu avionul[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Nu sunt primul și nici singurul bărbat care am dansat pe tocuri!” Cum a început Emil Rengle să danseze pe tocuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies