Prajitura cu crema caramel este o prajitura delicioasa si rapida. Reteta de prajitura poate fi pregatita oricand deoarece se prepara foarte simplu si rapid. Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, esenta.
Ingrediente
Blat:
6 oua,
12 linguri zahar, 1 lingurita praf de copt, 4 linguri ulei, 10 linguri faina, esenta de vanilie
Crema caramel:
200 g zahar, 100 g unt, esenta de vanilie, 150 g frisca lichida
Mod de preparare
Prajitura cu crema caramel este o prajitura delicioasa si rapida.
Blat:
se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, esenta, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Crema caramel:
Intr-un vas, se topeste zaharul pana devine lichid si capata o culoare aurie. Se da vasul deoparte si se adauga, cu grija, frisca lichida. Se amesteca pana se topeste caramelul si se adauga untul.
Prajitura cu crema caramel se lasa la rece pana se incheaga crema, apoi se taie dupa preferinta.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro