Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele lui! "Când am aflat vestea am făcut pe mine instant"

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a povestit despre accidentul nefericit în care a fost implicat fratele lui!

Ediția emisiunii fenomen difuzată de postul Kanal D, Survivor România 2021, a adus în atenția publicului drama lui Sebastian Chitoșcă, faimosul fotbalist al echipei Faimoșii. Fostul fotbalist al FCSB are o poveste de viață ce poate bate cu ușurință scenariul unui film. Aflat în jungla dominicană cu Ana Porgras, acesta a făcut niște destăinuiri ce cu greu le-a putut reproduce în cuvinte. Frustrarea lui a pornit de la pierderea jocului de comuncare de duminica trecută, pentru că era șansa lui de a-și vedea mama într-un mesaj video.

Era momentul oportun de a afla vești despre fratele lui care se află în stare critică de sănătate. În urmă unui conflict, fratele lui Sebastian a primit un pumn și a căzut cu capul pe marginea unei terase și a intrat în comă de gradul 4. Fratele a fost transferat de urgență la Iași și după aceea a urmat chinul pentru întreaga familie.

Sebastian Chitoșcă a povestit despre drama pe care o trăiește, chiar cu puțin timp înainte de plecarea sa la Survivor România 2021

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“L-au operat și a stat în aparate aproape o lună de zile. L-a lăsat și femeia pentru că nu mai poate să mai muncească.. are și un copil de 6 anișori. Când am plecat de acasă, nu știu ce s-a mai întâmplat.. dacă femeia a plecat..

a luat copilul.. Ieri am avut căderea aia și m-am cerut acasă. Făceam naveta în fiecare dimineață Piatra Neamț – Iași pentru că telefonic nu îți dă nimeni de pe terapie intensivă nicio informație. Eu când am aflat vestea am făcut pe mine instant ambele treburi pe care putem să le facem. M-am pierdut, a început gura să îmi miroasă instant și mă inverzisem la față. S-a realizat cât de gravă este treaba! Și după operație l-am văzut pe fratele meu intubat și transformat la față..
avea capul de două ori cât al lui. Nu-mi venea să cred! Dacă fratele meu murea, mama mea murea și ea pentru că este foarte bolnavă. Să mă ierte fratele meu că spun asta, dar credeam că moare, pentru că doctorii nu îi dădeau nicio șansă. Ieșeam de la ATI și o mințeam pe mama că este bine, dar de fapt starea lui era din ce în ce mai rea sau la fel.”
a precizat șocat de accidentul fratelui său.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies