Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”

Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”
Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”

Sebastian i-a cerut Juliei să meargă cu el la biliard. Iată cum a reacționat aceasta.

Lucrurile în Casa Iubirii iau mereu situații neașteptate, iar discuțiile între concurenți nu contenesc niciodată să apară. Chiar dacă în unele situații discuțiile pot fi interpretate ușor, tinerii își fac de fiecare dată mai multe strategii cu privire la cine cu cine s-ar potrivi și cum ar putea să arate relațiile din Casa Iubirii. O discuție între Robi, Sebastian și Julia au luat o întorsătură neașteptată, în momentul în care Robi a spus tânărului că este momentul să își poată da frâu liber lucrurilor pe care dorește să le facă.

Sebastian a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei

Citește și: Gagea nu se simte bine după discuția avută cu Alexandra. Părerile sunt împărțite între concurenți. „Nici eu nu mă așteptam de la el de foarte multe chestii.”

Julia și Sebastian
Julia și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gagea, în lacrimi din cauza Alexandrei! Concurentul este de părere că fosta lui iubită se joacă cu sentimentele sale: „Își bate joc. A venit pentru mine să ce? Să se joace cu mine? Nu mai pot.”

Ceva neașteptat a venit din partea lui Sebastian, așa că acesta a invitat-o pe Julia la biliard. Reacția Juliei a fost neașteptată, astfel că s-a văzut cu siguranță surprinderea pe chipul ei și nici nu a dat de înțeles faptul că ar refuza invitația. Tânăra a mai spus că chiar se gândea cum cu o zi înainte Patrick i-a combinat, după ce a spus că i-ar vedea pe aceștia împreună.

Discuția cu o zi înainte a fost între mai mulți concurenți, inclusiv Virginia, care aceasta a zis că Julia s-ar potrivi cu Robi, iar Robi a spus că s-ar potrivi cu Sebastian. Indiferent de potrivirile dintre concurenți, propunerea lui Sebastian cu privire la ieșire a luat prin surprindere atât pe blondă, cât și pe ceilalți prezenți la discuție.

Robi: Ai drum liber să îți faci de cap, Sebastian.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sebastian: Hai, Julia, vii la un biliard?

Julia: Hopa! Vin? Eu acum fix stăteam și mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat. A zis că ne-ar vedea împreună.

Sebastian: Da, am avut o acțiune...

Julia: Activitate. Nu mă bag.

Robi: Hai că chiar te întrebai cu cine te combini și tu astăzi.

Julia: Cu cine?

Robi: Cu Sebastian.

Patrick: Am avut o activitate și am zis că s-ar potrivi cu tine în casă pentru că voi doi sunteți cei mai impulsivi.

Virginia: Eu am zis cu Robi, tu ai zis de Sebastian.

Julia și Sebastian
Julia și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gagea, în lacrimi din cauza Alexandrei! Concurentul este de părere că fosta lui iubită se joacă cu sentimentele sale: „Își bate joc. A venit pentru mine să ce? Să se joace cu mine? Nu mai pot.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies