VIDEO Sebastian și Roberta, momente speciale în afara casei. Ce conștientizări a avut tânărul. „Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.”

VIDEO Sebastian și Roberta, momente speciale în afara casei. Ce conștientizări a avut tânărul. „Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.”
VIDEO Sebastian și Roberta, momente speciale în afara casei. Ce conștientizări a avut tânărul. „Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.”

Sebastian și Roberta au avut un date în afara casei, iar cei doi s-au bucurat de toate momentele frumoase împreună.

Sebastian și Roberta au avut parte de un date în afara casei, iar cei doi s-au bucurat de momente frumoase la piscină și la saună, însă au avut ocazia să vorbească mai multe aspecte din viața lor în timp ce au luat cina. Astfel, Sebastian a devenit extrem de sincer cu tânăra și a recunoscut că nu a reușit niciodată să spună tot ce gândește în fața ei.

Sebastian: Faptul că de fiecare dată ne-am certat, ai pus orgoliul mai presus de sentimente.

Roberta: A, nu.

Sebastian: Ba da. Și eu ți-am recunoscut că am suferit foarte mult de fiecare dată când am avut situații de genul. Probabil mi-am instalat un orgoliu în mine și nu voiam să îmi arăt adevărata față.

Și chiar așa e!

Roberta: Și nu puteai să vii să îmi spui? „Vezi că nu ai dreptate. Vezi că mă doare!” De ce trebuia să spui „nu îmi mai pasă, nu mai vreau.”

Sebastian: Pentru că tu spuneai niște vorbe mult mai aspre ca eu să mai am puterea de a veni, de a te împăca și așa mai departe.

Roberta: Și pe viitor tot așa o să faci? Dacă spun ceva, în condiția în care tu știi că nu am vrut.

Conștientizările lui Sebastian la ultima despărțire de Roberta

Citește și: VIDEO Alexandra din Casa Iubirii, extrem de supărată pe Gagea. Ce a făcut tânărul și cum a reacționat bruneta. „Cu mine din momentul acesta ești „pa”!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură VIDEO]

Citește și: VIDEO Motivul pentru care Gagea nu este de acord cu prietenia dintre Alexandra și Roberta. „Mi se pare că se cam folosește de tine”

Tânărul avut parte de mai multe conștientizări în momentul în care cei doi s-au despărțit ultima dată. Sebastian a adăugat că toată viața o să se întrebe de ce a fost atras de ea și ar vrea să trăiască starea pe care o are acum tot timpul.

Sebastian: Am spus că nu mai vreau să fac greșeala asta. Eu am conștientizat treburile astea la ultima noastră despărțire.

Roberta: Înseamnă că ți-a prins bine ultima despărțire, că ai conștientizat.

Sebastian: Am avut și de învățat.

Roberta: Probabil dacă eu nu spuneam lucrurile alea și nu se ajungea la despărțirea aia, nu ai fi conștientizat.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

Sebastian: Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.

Roberta: De ce?

Sebastian: Nu știu. Toată viața mea o să mă întreb ce m-a atras la tine.

Roberta: Și ce te-a atras?

Sebastian: Nu știu. Nu știu de ce mi-a fost scris să trăiesc așa. Dacă aș avea starea asta mereu...

Sebastian
Sebastian[Sursa foto: Captură VIDEO]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Motivul pentru care Gagea nu este de acord cu prietenia dintre Alexandra și Roberta. „Mi se pare că se cam folosește de tine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Anunțul transmis de organizatorii Mall-urilor bucureştene în urma avertizărilor meteorologice: "Locurile din parcare sunt disponibile GRATUIT"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Soţ si soţie, rivali pe podeaua de la “The Floor”

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies