VIDEO Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie. „Nu mi-am dat seama că nu e primul trandafir.”

VIDEO Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie. „Nu mi-am dat seama că nu e primul trandafir.”
VIDEO Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie. „Nu mi-am dat seama că nu e primul trandafir.”

Sebastian și Roberta au petrecut câteva momente tandre în camera roșie.

Zile trecute, Sebastian și Roberta au trecut prin câteva momente tensionate, deoarece anumite gesturi l-au făcut să aibă câteva semne de întrebare și să se simtă nesigur pe ceea ce trăiește în prezent alături de tânără. După ce au avut o ceartă în care tânărul a spus că își dorește să pună punct la tot și să se descalifice, în momentul în care apele s-au liniștit între ei, au mers în camera roșie, acolo unde au avut parte de apropiere și momente tandre.

Roberta și Sebastian și-au declarat dragostea în camera roșie

Citește și: VIDEO Moldo și Teodora, discuție în camera roșie. Cei doi se arată din ce în ce mai deschiși unul față de celălalt. “Ne-am ajutat unul pe altul.”

Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: VIDEO Ce anume a deranjat-o pe Rebecca la Antoni. Discuția surprinzătoare dintre cei doi. „Cred că Antoni aseară avea sentimente pe la mall.”

În urma celor întâmplate, Sebastian a venit în camera roșie cu un trandafir, iar pe moment nu a conștientizat că, de fapt, nu este prima floare oferită, ci i-a mai făcut cadou un buchet cu peste 200 de trandafiri în momentul în care i-a cerut să fie împreună cu el. Tânărul a întrebat-o ce va face cu Floarea, iar aceasta a spus că o va păstra, la fel cum a făcut o lungă perioadă și cu ceilalți trandafiri, însă în momentul despărțirii nu a mai putut să-i vadă și i-a aruncat pe toți.

Sebastian: Le-am spus băieților acum, înainte să vin în camera roșie, au început să strige „Bine, Sebi”, nu mai știu ce. Și le-am spus: „nu vă bucurați așa, că s-ar putea să fie primul și ultimul.” De fapt, nu mi-am dat seama că nu e primul trandafir.

Roberta: Este al 202-lea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sebastian: 203.

Roberta: 203 și mi-ai mai luat și atunci, la primul date. Deci sunt mai mulți. 200 și ceva.

Sebastian: Ce o să faci cu el?

Roberta:  O să-l păstrez.

Sebastian: Cu ceilalți ce ai făcut?

Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roberta: I-am păstrat pe toți mult timp, doar că atunci când ne-am despărțit de tot, nu mai puteam să-i văd în cameră. Și i-am aruncat. Nu mai puteam să mă uit la ei.

Sebastian: De ce?

Roberta: Pentru că nu eram bine.

Sebastian: Așa faci tu când te desparți de un om? Arunci tot ce te înconjoară de la omul respectiv?

Roberta: Da. Te iubesc.

Sebastian: Te iubesc și eu și știi asta.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sebastian și Roberta, discuție aprinsă din cauza faptului că Robi a luat-o în brațe. „Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies