Secrete de dieta de la Cindy Crawford! Vezi ce mananca pentru a se mentine in forma

Secrete de dieta de la Cindy Crawford! Vezi ce mananca pentru a se mentine in forma
Secrete de dieta de la Cindy Crawford! Vezi ce mananca pentru a se mentine in forma

Desi pare greu de cezut, Cindy Crawford are 48 de ani. Arata fabulos si se mentine in forma.

 

Secretul sta in alimentatia sanatoasa si in stilul de viata pe care il abordeaza zi de zi.
"Intr-o zi obisnuita a saptamanii beau un shake de proteine la micul dejun pentru ca este rapid. Trebuie sa scot copiii acasa, apoi merg direcr acasa. Cateodata am impresia ca daca mananc mai mult, trebuie sa imi las mai mult timp pentru digestie", spune modelul pentru "Into the Gloss".
"La pranz mananc salata, cateodata cu pui, cateodata fara. La cina aleg sushi. Daca luam cina acasa, incerc sa fac fie chiftelute de curcan cu paste, o salata sau legume. Eu nu mananc pastele si copiii nu mananca legumele sau salata. Nu imi place cand mesele noastre sunt diferite, insa functioneaza", continua Cindy.
In ceea ce priveste bauturilor, Cindy marturiseste ca alege apa de cele mai multe ori, evitand caloriile lichide: "Beau ceai verde, insa nu mai beau atat de multa cafeina ca inainte.
Am avut probleme cu stomacul si cafeaua nu mi se potrivea la prima ora a diminetii. Tequilla, totusi, ucide toti microbii. Sotul meu adora sa bea un pahar, asa ca nu pot sa il las singur".
In ceea ce priveste un stil de viata sanatos, vedeta spune ca: "Trebuie sa fii inteligenta, sa nu mananci porcarii sau multe alimente ambalate. As putea fi usor vegetariana, insa nu este practic pentru familia mea.
Incerc sa respect un stil de viata sanatos in 80% din timpul meu".

Secretul sta in alimentatia sanatoasa si in stilul de viata pe care il abordeaza zi de zi. 

" Intr-o zi obisnuita a saptamanii beau un shake de proteine la micul dejun pentru ca este rapid. Trebuie sa scot copiii acasa, apoi merg direcr acasa. Cateodata am impresia ca daca mananc mai mult, trebuie sa imi las mai mult timp pentru digestie", spune modelul pentru "Into the Gloss".



" La pranz mananc salata, cateodata cu pui, cateodata fara. La cina aleg sushi. Daca luam cina acasa, incerc sa fac fie chiftelute de curcan cu paste, o salata sau legume. Eu nu mananc pastele si copiii nu mananca legumele sau salata. Nu imi place cand mesele noastre sunt diferite, insa functioneaza", continua Cindy.

In ceea ce priveste bauturilor, Cindy marturiseste ca alege apa de cele mai multe ori, evitand caloriile lichide:" Beau ceai verde, insa nu mai beau atat de multa cafeina ca inainte.
Am avut probleme cu stomacul si cafeaua nu mi se potrivea la prima ora a diminetii. Tequilla, totusi, ucide toti microbii. Sotul meu adora sa bea un pahar, asa ca nu pot sa il las singur
".

In ceea ce priveste un stil de viata sanatos, vedeta spune ca:" Trebuie sa fii inteligenta, sa nu mananci porcarii sau multe alimente ambalate. As putea fi usor vegetariana, insa nu este practic pentru familia mea.
Incerc sa respect un stil de viata sanatos in 80% din timpul meu
".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies