Secrete de frumusete de la Cristina Cioran: "Consum foarte multe sucuri verzi"

Secrete de frumusete de la Cristina Cioran:
Secrete de frumusete de la Cristina Cioran: "Consum foarte multe sucuri verzi"

Cristina Cioran, una dintre cele doua gazde ale emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D, a dezvaluit ce mananca pentru a arata bine.

 

Intr-un interviu pe care l-a acordat site-ului csid.ro, Cristina a marturisit ca mananca multe fructe si legume, salate si peste si ca incearca sa faca mai mult sport.
“Din toamna anului trecut am umplut congelatorul cu fructe de padure, catina, zmeura, merisoare si legume asa ca pana ies fructele si legumele de anul acesta, avem cu ce sa ne revigoram eu si iubitul meu Traian.
In plus, consum foarte multe sucuri verzi”, a spus Cristina.
In ceea ce priveste salatele, "Salata cu somon este preferata mea si contine: somon afumat, spanac, rucola, ceapa verde, castraveti, otet si ulei de masline. Adaug putina sare de mare".
Cristina Cioran a marturisit si ca acum face destul de multa miscare: "Am inceput sa merg la sala. Lucrez cu o antrenoare personala, Eliza Luca, fosta gimnasta de performanta.
Eliza nu ma scuteste de a-mi finaliza programul sportiv de fiecare zi, nici chiar atunci cand ma plang ca imi este greu. In plus, voi continua sa merg la inot, pentru ca imi place foarte mult, si sa fac sauna".

Intr-un interviu pe care l-a acordat site-ului csid.ro, Cristina a marturisit ca mananca multe fructe si legume, salate si peste si ca incearca sa faca mai mult sport.

" Din toamna anului trecut am umplut congelatorul cu fructe de padure, catina, zmeura, merisoare si legume asa ca pana ies fructele si legumele de anul acesta, avem cu ce sa ne revigoram eu si iubitul meu Traian. In plus, consum foarte multe sucuri verzi ”, a spus Cristina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

In ceea ce priveste salatele," Salata cu somon este preferata mea si contine: somon afumat, spanac, rucola, ceapa verde, castraveti, otet si

ulei de masline. Adaug putina sare de mare".

Cristina Cioran a marturisit si ca acum face destul de multa miscare:" Am inceput sa merg la sala. Lucrez cu o antrenoare personala, Eliza Luca, fosta gimnasta de performanta. Eliza nu ma scuteste de a-mi finaliza programul sportiv de fiecare zi, nici chiar atunci cand ma plang ca imi este greu. In plus, voi continua sa merg la inot, pentru ca imi place foarte mult, si sa fac sauna".

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies