Secrete de frumusete de la Mirela Boureanu-Vaida! Afla cum isi ingrijeste tenul si parul

Secrete de frumusete de la Mirela Boureanu-Vaida! Afla cum isi ingrijeste tenul si parul
Secrete de frumusete de la Mirela Boureanu-Vaida! Afla cum isi ingrijeste tenul si parul

Mirela Boureanu Vaida, vedeta Antenei 1, are cateva secrete de frumusete pe care le-a impartasit cititoarelor site-ului Kfetele.ro.

Prezentatoarea  emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” marturiseste ca adora sa se trezeasca dimineata devreme, cu o cafea fara zahar si un dus rece. Te invitam sa citesti un interviu in care vedeta TV a dezvaluit cateva dintre secretele ei de frumusete.

1. Ce secrete de frumusete ai dimineata, cand te trezesti?

La mine, cea mai mare problema este lipsa timpului, dar cred ca aceasta este cea mai mare problema a generatiei noastre, nu numai a mea.

Asa ca am cateva sfaturi utile. In primul rand, strasnic de respectat, dimineata apa rece pe fata, cat de rece se poate. Si daca se poate si un dus rece, cat de rece suporti, pentru ca te revigoreaza toata ziua. Eu asa imi incep ziua. Beau o cafea neagra fara zahar, un dus rece, o crema de ochi si de fata si am plecat la serviciu, fara machiaj, pentru ca de asta se ocupa echipa de stilisti a emisiunii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

2. Mai ai secrete pe care vrei sa le impartasesti cititoarelor noastre?

Da, am cateva secrete, pentru ca pana la urma alegerea produselor de ingrijire nu e deloc usoara. Am dat si gres, pentru ca am trecut si prin momente mai stresante in care am avut anumite dezechilibre.

Tenul si parul se resimt cel mai mult. Din cauza aceasta, ori am avut momente in care mi s-a ingrasat foarte tare parul, chiar daca este absolut natural, netratat chimic, ori mi s-a uscat foarte tare. Si atunci imi aplic eu acasa masti cu ulei de masline, miere de albine si galbenus de ou de tara. Imi prepar singura masca, pe care o tin 30 de minute, dupa care ma spal cu un sampon profesional pentru par gras.
Intotdeauna pentru ten fac un gomaj cu zat de cafea sau cu malai sau sare grunjoasa. Amestec coenzima Q10, cumparata din farmacie, cu vitamina E uleioasa si vitamina A uleioasa, o omogenizez si o aplic pe fata dupa demachiere. O las pana cand intra in ten si apoi o sterg cu un servetel umed.

3. Ce branduri preferate ai?

Imi plac brandurile de haine casual.

Pot sa mentionez Gant, Tommy Hilfiger sau  Stefanel. Sunt niste branduri in care eu ma simt foarte bine si asta e cel mai important pentru mine. Cred ca fiecare trebuie sa-si aleaga stilul. Stilul meu este unul foarte comod. La televizor, apar mereu cu tocuri, aranjata, coafata, ceea ce e foarte normal, insa in timpul liber, la mall, la piata, sunt in jeans, camasa sau geaca de piele, parul strans, doar cu rimel si un gloss.
In viata de zi cu zi prefer stilul cat mai lejer, casual.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies