Secrete de frumusete de la Roxana Nemes! Uite cum isi ingrijeste parul si tenul

Secrete de frumusete de la Roxana Nemes! Uite cum isi ingrijeste parul si tenul
Secrete de frumusete de la Roxana Nemes! Uite cum isi ingrijeste parul si tenul

Cantareata Roxana Nemes este mereu pe drumuri, asa ca trebuie sa aiba foarte mare grija de parul sau.

Artista a stat de vorba cu noi si ne-a spus care sunt secretele sale de frumusete pentru par si pentru ten, dar si cine este prietena care ii face hainele.

1. Esti blonda. Cum iti mentii parul?

Am un salon care la care ma aranjez foarte frumos. Echipa de acolo are mare grija de parul meu. Fiind mai tot timpul plecata, trebuie sa ma spal in fiecare zi si mai bine merg la salon, mi-l aranjeaza si mi-l si mentin mai bine.

Am avut mereu noroc cu parul. Nu am avut matreata, nu este gras. Doar ca am firul de par foarte subtire. Subtire si drept. Buclele stau mai greu. Nu prea folosesc fixativ si incerc sa nu bag placa, sa nu bag ondulator, incerc mereu sa-l aranjez cu peria. Dar cred ca asta este mult mai bine decat sa folosesc ceva care imi arde parul.

2. Spuneai ca esti mereu pe drumuri.

Cum ai grija de tenul tau?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Am avut noroc de la Dumnezeu. Nu am avut niciodata probleme. Ma demachiez in fiecare seara, folosesc produse de machiaj proprii. Trebuie sa fie de calitate.

3. Remedii naturale folosesti?

Da, folosesc masti si creme cu aloe vera.

Am o crema deosebita cu aloe vera si ceai alb. In rest, mi-e frica sa folosesc alte creme.

4. Iti place sa mergi la shopping?

Imi place, dar nu prea am timp. Si atunci cand am timp sunt stresata ca am altceva de facut si nu ma pot bucura cum trebuie. Am o prietena care imi face hainele, Socrates, ea se ocupa de mine.

Ea imi face niste rochite foarte frumoase, si de zi, si de scena, si de evenimente. A stiut exact ce sa-mi dea. Zici ca le-a facut pe mine. Ma simt foarte bine in ele, speciala. Cred ca fiecare femeie trebuie sa se simta bine in hainele pe care le poarta.

5. Ai vreo recomandare pentru cititoarele noastre?

Da, sa mearga la Angelic Studio, acolo unde imi aranjez eu parul.

Le astept si pe fete acolo pentru ca se ocupa foarte bine, o pot spune cu mana pe inima. Nu putine au fost cele care mi-au laudat parul. Si aste pentru ca cei de acolo chiar au grija si conteaza mult.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies