Secrete de frumusete si seductie ale Dianei Dumitrescu! Iata ce spune actrita!

Secrete de frumusete si seductie ale Dianei Dumitrescu! Iata ce spune actrita!
Secrete de frumusete si seductie ale Dianei Dumitrescu! Iata ce spune actrita!

Diana Dumitrescu dezvaluie secretele ei in arta seductiei si impartaseste care sunt trucurile ei care nu dau niciodata gres in incercarea de cucerire a barbatilor.

 

“Buclele si rozul sunt secretele mele. Desi s-ar spune ca fug de culoarea roz, barbatii sunt mereu atrasi de femeile care poarta aceasta culoare. Daca adaugam niste bucle dezordonate, fluturam putin parul in vant si o privire misterioasa pe sub gene, l-ai cucerit numai decat. Acum, fie vorba intre noi, mie mi-a cam iesit”, marturiseste Diana Dumitrescu.
“Cea mai placuta senzatie, este a doua zi dimineata, cand parul tau buclat este ravasit, ai un umar gol, pentru ca tricoul lui este prea mare, iar el, se uita de pe celalalt scaun la
tine, dupa ce ti-a facut cafeaua si spune: esti atat de frumoasa dimineata. Pai, da, sunt, pentru ca buclele mele ravasite nu au cum sa ma faca sa ma simt altfel. Si daca eu asa ma simt, asta exprim”, adauga Diana Dumitrescu.
Sursa: Wowbiz.ro

“Buclele si rozul sunt secretele mele. Desi s-ar spune ca fug de culoarea roz, barbatii sunt mereu atrasi de femeile care poarta aceasta culoare.

Daca adaugam niste bucle dezordonate, fluturam putin parul in vant si o privire misterioasa pe sub gene, l-ai cucerit numai decat. Acum, fie vorba intre noi, mie mi-a cam iesit”, marturiseste Diana Dumitrescu.

“Cea mai placuta senzatie, este a doua zi dimineata, cand parul tau buclat este ravasit, ai un umar gol, pentru ca tricoul lui este prea mare, iar el, se uita de pe celalalt scaun la tine, dupa ce ti-a facut cafeaua si spune: esti atat de frumoasa dimineata.
Pai, da, sunt, pentru ca buclele mele ravasite nu au cum sa ma faca sa ma simt altfel. Si daca eu asa ma simt, asta exprim”, adauga Diana Dumitrescu.

Sursa: Wowbiz.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies